Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Najefikanija momčad EURA

Prije nego krene četvrtfinale osvrnuti ćemo se još jednom na ono što je do sada bilo. Najefikasnija momčad u dosadašnjem tijeku EURA je Belgija. Nakon poraza u prvom kolu od Italije 2:0 ova reprezentacija je podigla formu i potpuno deklasirala svoje protivnike. Istina i raspored im je malo išao na ruku, ali jasno kako na ovom EURU nikoga nije lagano pobijediti, a kamoli poniziti.

Statistika golova

Belgija je do sada postigla 8 pogodaka i to sve u 3 susreta. Prvo su svladali Irsku 3:0, nakon toga sa 1:0 su bili bolji od Švedske, te su u osmini finala stigli do najuvjerljivije pobjede na EURU 4:0 protiv Mađarske. Druga reprezentacija iza njih je Wales koji je postigao 7 pogodaka. Wales je u svim susretima postigao barem pogodak, a najuvjerljiviji su bili protiv Rusije koju su svladali sa 3:0. Upravo će se ove dvije momčadi sresti međusobno u sljedećem susretu.

Iza ove dvije reprezentacije su dva glavna favorita EURA, Francuska i Njemačka koje su postigle po 6 pogodaka do sada. Francuzi su slavili u 3 od 4 susreta i u svojim pobjedama su postizali po 2 pogotka. Njemačka do sada nije primila pogodak, a polovicu od svojih 6 postignutih zabili su u osmini finala reprezentaciji Slovačke (3:0). U ostalim pobjedama slavili su protiv Sjeverne Irske sa 1:0 i Ukrajine 2:0.

Ovo su ujedno i jedine tri reprezentacije koje bi trebale biti najefikasnije. Belgija ima utakmicu sa Walesom u kojoj se mogu očekivati pogoci, a nakon toga im slijedi Portugal. Ukoliko Belgija ode do finala vrlo vjerojatno će biti najefikasnija momčad EURA. Napadački potencijal koji imaju je zaista sjajan, a forma im je u usponu. Protivnici odnosno ždrijeb do finala je puno lakši za njih nego za Francusku i Njemačku.

Najbolja momčad po golovima

Francuska do sada nije briljirala i pobjeđivala je kasnim pogocima, ali oni gotovo uvijek su spremni postići po gol do dva na susretu. Njihova prednost u odnosu na Njemačku je što se Island ipak čini kao momčad kojoj je lakše postići pogodak nego Italiji. Ukoliko uspiju u tome, trebati će izbaciti Italiju ili Njemačku, a to su susreti u kojima teško da će biti puno pogodaka.

Njemačka mora na Italiju, a to im je tradicionalno težak protivnik, pa je teško očekivati puno golova. Ukoliko prođu što također nije sigurno čeka ih vrlo težak susret, jer se očekuje prolazak Francuza, sa domaćinima. Stoga Njemačka nije u previše dobroj poziciji, ali ipak njihova forma raste pa se ih ne smije otpisati.

Teško je sa sigurnošću tvrditi tko će na kraju proći najbolje, ali Belgija u ovom trenutku ima daleko najveće šanse ne da osvoji, ali da bude najefikasnija. Stoga Belgija mora iskoristiti laški ždrijeb i povećati svoju prednost u broju pogodaka. Koeficijent da će Belgija biti najefikasnija momčad turnira je 2.2o u Bet365 kladionici.

NAJEFIKASNIJA MOMČAD TURNIRA (UPLATI)

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

 

Oznake: