Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Najzanimljivije specijalne oklade za finalnu utakmicu Europskog prvenstva

Danas, od 21:00 nas očekuje finale Europskog prvenstva koje se igra na Stade de Franceu gdje će snage odmjeriti domaćin Francuska i Portugal koji je do finala stigao sa tek jednom pobjedom u regularnom vremenu tokom cijelog europskog šampionata. U ovom tekstu ćemo govoriti o najboljim specijalnim okladama namjenjene za najveći nogometni događaj godine.

specijalne oklade

Kao što smo danas već pisali, Bet-at-home kladionica zaista se potrudila te u svoju ponudu ubacila dosta specijalnih oklada s kojim se ne može pohvaliti skoro nijedna online kladionica. Zaista vrhunski posao njemačkog bookmakera. Krenimo redom.

Posjed lopte Francuska – više od 55,5%

posjedlopte

Veoma zanimljiva oklada koju nam je omogućila pomenuta kladionica. Koeficijent i više nego odličan – čak 1.90 da će francuska imati posjed veći od 55,5%. Mislimo da nema potrebe puno obrazlagati ovu okladu. Svi znamo kako igra Francuska, a kakvu igru preferira Portugal i Fernando Santos koji je danas izjavio da bi vrlo rado volio da osvoji trofej, a Francuzi da i dalje pričaju kako portugalska reprezentacija igra ‘ružan’ nogomet.

Portugal je imao mnogo lakši ‘kostur’ od francuske reprezentacije koja je u polufinalu izbacila akutelnog prvaka Njemačku, tako da vjerujemo da će pored ‘tvrde’ utakmice sa puno taktičkih elemenata ipak Francuzi, koji igraju pred domaćom publikom imati veći posjed od 55,5%

OKUŠAJ SREĆU

Gol glavom – Cristiano Ronaldo

golglavom

E, ovo je već za one malo hrabrije koje žele da ‘u stilu’ isprate Europsko prvenstvo i malo sebi daju oduška, te uplate na neku ‘zanimljivu’ okladu kao što je ova. Ne trebamo mnogo pričati, Cristiano Ronaldo i njegove fizičke mogućnosti, igrač koji ima skok kao prosječan NBA igrač. Dovoljno? Do sada na Europskom prvenstvu često puta je pogađao glavom, a vratari su imali dosta posla. Koeficijent je primamljiv – 10.00

[su_reklama]

Gol iz slobodnog udarca – Dimitri Payet ili Cristiano Ronaldo

slobodanudarac

Također, možemo slobodno reći, jedna vrsta ‘lutrije’. Dimitri Payet je vrhunski izvođač slobodnih udaraca, većina nas zna kako ovaj majstor izvodi slobodne udarce i u svome West Hamu gdje ga vodi Slaven Bilić i u francuskoj reprezentaciji. Gotovo svaki njegov pokušaj iz slobodnog udarca je veoma blizu pogotka. Odličan koeficijent, idealan za manji ulog.

Druga opcija je Cristiano Ronaldo koji će sutra predvoditi Portugal. Portugalac može da pogodi iz svake pozicije, a ne vidimo razlog zašto ne bi pogodio iz slobodnog udarca. Svi znamo koliko osvajanje ovog prvenstva priželjkuje Cristiano Ronaldo koji je već igrao u finalu, doduše imao je 18 godina, bilo je to u Portugalu 2004. godine kada su domaćini izgubili od ‘senzacije’ Grčke.

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: