Nevjerovatni dobitni listići: Kako su kladioničari širom svijeta pogađali ‘nemoguće’

Nevjerovatni dobitni listići su objavljivani na Twitteru od strane raznih kladioničara. Sinoć smo svjedočili nevjerovatnom uspjehu islandske reprezentacije, za koju nitko nije očekivao da će proći pored Engleske koja je bila favorit.

Nevjerovatni dobitni

Zatim, prije te utakmice je Italija sa svojim trenerom Conteom porazila Španjolsku i izbacila ih iz osmine finala.

Vrlo zanimljivo Europsko prvenstvo u Francuskoj do sada, mnogo iznenađenja i razočarenja je bilo na terenima širom Francuske. Da li ste se kladili posljednjih dana? Da li ste mogli pogoditi neke parove ili dobiti nek novac? Ne znate što odigrati? Pratite naš forum i igrajte sa nama.

REGISTRIRAJTE SE NA FORUM

Što se tiče kladioničarskog svijeta, na Twitteru smo naišli na nekoliko zanimljivih listića koje su kladioničari širom svijeta pogađali. Sve su kladionice favorizirale Englesku, pa čak možda i Španjolsku za nijansu više nego Italiju, ali favoriti nisu pobijedili.

[su_betathome5besplatno][su_bet365_euro2016_copy][/su_betathome5besplatno]

Steven Gillespie je jedan od nekoliko kladioničara koji su odigrali i pogodili neke skoro nemoguće oklade. Naime, Steven je odigrao da će Island pobijediti, što nitko nije očekivao, svi su sigurno igrali na Englesku, ali on je udario kontru i pokazao da se ‘nemoguće’ oklade mogu pogoditi. Na istom listiću je igrao i Italiju koju također pogodio. Dvije oklade protiv favorita i za 20 funti dobio je nevjerovatnih 630. Što reći nego svaka čast!

Cl-_ROvXEAQR9rJ

[su_bet365_euro2016_copy]

Drugi listić je također povezan sa utakmicom između Italije i Španjolske. Kladioničar Ryan Marriott je igrao da će Chiellini dati gol, gdje je koeficijenti bio 376. Ryan je uplatio pet funti i dobio nevjerovatnih 1880 funti.

Cl-eE40WAAIhh-3

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Još jedan vrlo zanimljiv listić koji smo uočili je taj da je oklada bila da će Roy Hodgson biti otpušten prije ponoći, što se zaista i desilo.

Cl_KbA4WAAQ40Xe

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)