Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Njemačka v Slovačka: Svjetski prvaci spremni da ponove uspjeh iz Brazila

Njemačka v Slovačka igraju danas u 18:00h. Trenutni Svjetski prvaci se nadaju da će ih uspjeh iz Brazila pratiti i na Europskom prvenstvu u Francuskoj ovog ljeta, ali Joachim Lowova ekipa će morati prvo da savlada Slovačku u osmini finala.

Njemačka v Slovačka

Njemačka je pobijedila Ukrajinu, Sjevernu Irsku i remizirali su sa Poljskom u grupnoj fazi i završili na vrhu skupine C i dobili Slovačku u osmini finala, koja se kvalificirala kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

[su_bet365_euro2016_copy]

Pregled

Bastian Schweinsteiger bi mogao napraviti svoj prvi početak na Euru 2016 protiv Slovačke, a Njemački pomoćni trener potvrđuje da se veznjak Manchester Uniteda vratio u svoju punu kondiciju nakon njegovog oporavka od teške ozljede koljena. Međutim, Jerome Boateng nije trenirao u srijedu nakon što se ozlijedio protiv Sjeverne Irske. “Napetost u njegovom mišiću opada, ali ne mogu reći da li će sigurno moći igrati”, rekao je Sorg. “Ja sam i dalje pozitivan i nadam se da će moći nastupiti.”

U međuvremenu, Slovački veznjak Robert Mak suočava se sa kasnim testiranjem kondicije nakon što je povrijedio tetivu koljena protiv Engleske, aPeter Pekarik je također inzistirao da njegov problematičan nos ga neće zaustaviti od startanja u prvoj postavi.

Moguće postave

Njemačka: Neuer; Kimmich, Boateng, Hummels, Hector; Kroos, Khedira; Müller, Özil, Götze; Gomez.

Slovačka: Kozacvik; Pekarik, Skrtel, Durica, Hubočan; Kucka, Pecovsky, Mak, Hamsik, Weiss; Duda.

Koeficijenti

Screenshot_7

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: