Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Portugal ni sa 27 udaraca nije pobijedio Island, slijedi iskupljenje

U subotu s početkom u 21:00 sat na rasporedu je susret koji su mnogi smatrali derbijem skupine prije početka EURA, a to je dvoboj Portugala i Austrije. Nakon prvog kola ove dvije momčadi nisu opravdale status favorita, pa tako Portugal ima samo jedan bod, dok je Austrija na 0 bodova. Po iskupljenje kreću u subotu na Parku prinčeva.

Ronaldo

Portugal ipak pokazao više

Portugal je u prvom susretu na EURU dominirao utakmicom protiv Islanda, gdje su imali 66% lopta i 27 udaraca, od čega je 10 bilo prema vratima. No, Portugal je imao velikih problema u obrani, gdje su mogli primiti još pokoji pogodak, a u napadu su ipak bili nedorečeni. Kada Ronaldo ne postiže pogotke, Portugal se nalazi u velikim problemima, mada treba priznati da je najbolji igrač Portugala sjajno asistirao Naniju kod prvog pogotka. Posebno slaba karika kod Portugala pokazao se Vierinha na desnom beku, koji je obrambeno odigrao jako loše, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li dobiti novu priliku. Odlična vijest za izbornika Santosa je informacija da nema problema sa ozljedama u svojoj momčadi, a Quaresma je sve spremniji nakon lakše ozljede.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Austrija je potpuno podbacila u prvom susretu, jer iako su dobro krenuli u utakmicu to je bilo to od Austrije. Prije svega nisu se uspjeli nametnuti Mađarskoj koju svi drže za jednu od najslabijih reprezentacija na EURU. Poraz 2:0 od Mađarske predstavlja veliki hendikep za ambicije Austrije koje su imali prije početka EURA.Ozbiljni problemi mogli bi biti i iskuljučenje Dragovića koji će propustiti susret s Portugalom, a radi se o ponajboljem braniču Austrije. Drugi problem je ozljeda Junuzovića koji je najbolji asistent ove momčadi i jedan od najvažnijih igrača ove momčadi. Za Austriju je sada imperativ da izbjegne poraz, jer bi time bili pred eliminacijom.

Ove dvije reprezentacije su međusobno odigrale 10 susreta, a 5 od njih završile su bez pobjednika. Zanimljivo Austrija je malo uspješnija, te ima 3 pobjede, dok su Portugalci slavila 2 puta. Ipak ta statistika e treba biti ogledalo, jer posljednji od tih susreta odigrani je 1995. godine.

Ovaj susret suditi će Nicola Rizzoli iz Italije.

Tko će se iskupiti?

U ovom susretu Portugal je favorit i svakako da je taj TIP vrlo izgledan. Portugal je odigrao solidan susret protiv Islanda, a u igri prema naprijed bili su vrlo dobri, a samo im je završnica nedostajala da budu sjajni. Austrija s druge strane osim početka susreta kada je bila bolja u ostatku utakmice je podbacila.

Ipak ove dvije momčadi su puno bolje u igri prema naprijed nego u obrani barem kada se gledaju prvi susreti. Stoga očekujemo malo dinamičniju utakmicu od ostalih na EURU. Prijedlog je više od 8.5 udarca prema golu na susretu. Primjerice Portugal je protiv Islanda imao čak 27 udarca a od toga 10 u okvir gola. Austrija je svoj broj udaraca zaustavila na 3 protiv Mađarske. Ipak u ovom susretu je za očekivati da Portugal neće imati toliku dominaciju, ali od Austrije se očekuje puno više nakon jako lošeg starta u turnir.

Više udaraca

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

 

Oznake: