Predvidi broj golova i osvoji NAGRADU!

Predvidi broj golova u susretu Hrvatske i Portugala i osvoji nagradu. Donosimo Vam nagradnu igru Betfair kladionice i portala Svijetkladjenja u kojoj je potrebno predvidjeti broj golova na susretu osmine finala Europskog prvenstva u kojem se sastaju vatreni i selecao. Prva desetorica koja predvide točan broj pogodaka na susretu dobiti će na svom računu 10€!

Betfair nagradna igra

Betfair nagradna igra

Tko može sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati igrači koji već imaju račun u Betfair kladionici, ali i oni koji će ga tek otvoriti. Dakle, kako bi sudjelovali u nagradnoj igri morate otvoriti račun u Betfair kladionici, napraviti depozit i uplatiti barem jednu okladu. To Vam naravno neće predstavljati nikakav problem, jer Betfair u ovom trenutku ima sjajne promocije za sve države s naših prostora. Tako za Hrvatsku nude 100% BONUS do 200€, dok za Srbiju, BIH, Sloveniju, Crnu Goru i Albaniju odobravaju BONUS od čak 200% do maksimalnog iznosa od 40€! Račune za određenu zemlju možete otvoriti dolje, pritiskom na gumb:

HRVATSKA

SRBIJA, BIH, SLOVENIJA, CRNA GORA, ALBANIJA

Postavi svoju prognozu

Sve što trebate napraviti kako bi sudjelovali u nagradnoj igri, jest popuniti obrazac, sa svojim podacima i naravno sa svojom prognozom. Dovoljno je samo upisati broj golova koji očekujete na susretu. Napominjemo da se računaju i golovi u eventualnim produžecima, dok se golovi postignuti iz eventaualnih jedanaesteraca, nakon 120 minuta igre, ne računaju. Dakle u slučaju da bude 3:3 nakon 120’minuta, ukupni zbroj golova i točna prognoza bila bi 6 golova!

Ispunite obrazac i osvojite 10€ u Betfair kladionici na najjednostavniji mogući način!

Za kraj napomenimo kako se prognoze mogu postavljati do subote u 21:00 sat, tj. do početka susreta, a sve koje će biti naknadno postavljenje smatraju se nevažećima. Također jedan korisnički račun(mail) odnosno jedna osoba može postaviti samo jednu prognozu. Organizator nagradne igre zadržava prava prekinuti igru u svakom trenutku ili oduzeti nagradu dobitniku u slučaju da se sumnja na prijevaru.

Bet365 banner 300x250

Sretno svima! Više informacija vezanih uz klađenje pronađite na svijetkladjenja forumu

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)