Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Rusi idu na sve ili ništa

Vrlo neizvjesna borba se vodi za prolazak dalje u skupini B. Vrlo važan susret igraju Wales i Rusija i nitko nije bez šansi za prolazak, iako je Wales u puno boljoj situaciji od Rusije koja je bez pobjede i ima tek jedan bod. Velšani su do sada pokazali puno bolju igru na turniru, dok Rusija nije oduševila, ali je pokazala karakter, jer u završnicama susreta je bila bolja od protivnika, a tako je stigla do jedinog boda. Susret se igra na stadionu u Toulouseu s početkom u 21:00 sat.

Gareth Bale

Wales je do sada na EURU igrao baš onako kako se očekivalo. Čvrsti su u obrani, a u napadu se većina toga svodi na individualnu kvalitetu Garetha Balea. S tim stilom stigli su do 3 boda, a vrlo lagano su mogli imati četiri, da Engleska nije preokrenula u posljednjim trenucima susreta. Wales nije u lošoj situaciji i trebali bi proći dalje čak i u slučaju da izgube susret. Biti će posebno zanimljivo vidjeti koja će momčad preuzeti inicijativu, jer obje momčadi su skolonije prepustiti igru protivniku, nego graditi igru. Kod Walesa svi su igrači spremni i izbornik Coleman će vjerojatno poslati na teren sličan sastav kao u prva dva susreta.

[su_bet365_euro2016_copy]

Rusija  je također odigrala na nivou koji se od njih očekuje, a bez nekoliko važnih igrača teško je bilo očekivati puno bolja izdanja od ruske reprezentacije. Vrlo iskusna reprezentacija koja nema preveliku pojedinačnu kvalitetu, ipak će teško napraviti neki veći rezultat na ovom EURU. Za prolazak skupine igra im samo pobjeda i jasno je kako će morati preuzeti rizik. Za ovaj susret najvjerojatnije će im nedostajati  veznjak Shatov koji je vrlo važan u kreaciji igre, a trebao bi ga zamijeniti Shirokov.

Do sada su se ove dvije reprezentacije susrele 9 puta, a Rusija ima čak 5 pobjeda, dok Wales ima samo jedno slavlje. Posljednji puta susreli su se 2009. godine, a Rusija ima tri uzastopne pobjede.

Susret će suditi Jonas Eriksson iz Švedske

Rusija u ovom susretu nema druge opcije nego napasti, jer remijem sigurno odlaze kući. S druge strane Wales je pokazao puno više na ovom turniru i Bale bi mogao biti veliki problem za spore stopere Rusije. I jedni i drugi do sada su na turniru postizali, ali i primali pogotke, pa se slična situacija može očekivati i u ovom susretu. Wales si također ne smije dopustiti poraz, jer bi ih to moglo stajati prolaska dalje.

Oba daju

UPLATI

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

 

 

Oznake: