Rusi ponovo prave nerede: UEFA prijeti diskvalifikacijom, koeficijent 3.60

Rusi ponovo prave nerede. Rusija bi mogla biti diskvalificirana sa Eura 2016 zbog navijačkih nereda. Ruska ekipa na Euru 2016. bit će diskvalificirana iz turnira ako se budu ponovili daljnji neredi njihovih navijača, izjavila je jučer UEFA.

Rusi ponovo

Rusija ima uvjetnu kaznu za diskvalifikovanje do kraja turnira, izjavio je disciplinski odbor Europske nogometne organizacije.

Ruska nogometna unija (RFU) je također kažnjena sa 150.000 eura u optužbama koje se odnose na gužve i probleme unutar Velodrome stadiona u Marseilleu u subotu na utakmici između Rusije i Engleske.

RFU je prihvatio odluku i rekao da se neće žaliti.

Ruski navijači su napali navijače Engleske neposredno nakon utakmice, a također su palili i baklje.

U priopćenju UEFA-e navode se da će biti uvjetna diskvalifikacije zbog mogućnosti ponovnih incidenata slične prirode.

“Ova odluka se odnosi samo na incidente koji su se dešavali unutar stadiona i koji su u nadležnosti UEFA disciplinskog tijela.”

Ova dešavanja UEFA jednostavno neće dopustiti i to će se sigurno odraziti na reprezentaciju i njihovu igru.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Koeficijenti

Sada bi bilo vrlo pametno odigrati da Rusija ne prolazi skupinu, gdje smo vam naveli najveće koeficijente i najbolje kladionice u kojima to možete odigrati. Betfair nam nudi najveći koeficijent koji iznosi 3.60, dok druge dvije online kladionice, bet-at-home i Bet365 nude 3.30-3.40. Odlični koeficijenti s obzirom da su velike šanse, poznavajući Ruse, ponovo praviti ove incidente.

Screenshot_10

13418521_10153873610191919_9068597285598047991_o

Screenshot_15

UPLATI !

Rusija se danas sastaje sa Slovačkom u Lille-u, a Englezi igraju protiv Velsa sutra. Ta dva grada su udaljena oko 30 kilometara, a brojni Englezi su smješteni upravo u Lille-u, što su Rusi i iskoristili da ih napadnu. Kratko je trajalo ovog puta, jer je policija uspjela da ih zaustavi.

Očigledno je da UEFA-ino upozorenje nije spriječilo Ruse da ponovo prave nerede, što bi mogli učiniti i na stadionima kad budu igrali protiv Slovačke.

Screenshot_11

Screenshot_13

Screenshot_16

Screenshot_12

Screenshot_14

Screenshot_17

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)