Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Sjeverna Irska v Njemačka: Mađioničar O’Neill traži pobjedu protiv Svjetskog prvaka

Sjeverna Irska v Njemačka igraju danas u 18:00h. Sjeverna Irska se suočava sa svojim najvećim testom na Euru 2016, Njemačkom koja stoji između njih i nokaut faze natjecanja.

Sjeverna Irska v Njemačka

Michael O’Neill-ova ekipa ima zajamčeno treće mjesto u skupini C nakon što su pobijedili Ukrajinu, te ako pobijede Njemačku, osigurali bi sebi mjesto u nokaut fazi.

Pobjednici Svjetskog prvenstva 2014. godine su protiv Poljske odigrali remi bez golova i Nijemci će htjeti rado da se iskupe u utorak navečer.

O’Neill tvrdi da bi ga zvali mađioničarom da je Jose Mourinho ili Roy Hodgson nakon što je napravio pet izmejna u svom sastavu kako bi osigurao pobjedu protiv Ukrajine. Ali će trebati da iskoristi sve svoje moći da bi pobijedio ekipu koja ima Mesut Ozila i Manuel Neuera.

[su_hrvatska__spanjolska]

Pregled

O’Neill nema svježih ozljeda zbog kojih bi morao biti zabrinut uoči sukoba sa Njemačkom, ali njegov će tim biti misterija nakon što je uradio pet promjena kako bi osigurao pobjedu protiv Ukrajine.

Njemačka također ima zdravu momčad, gdje će Boateng nastaviti igrati nakon što je dobio modrice na kuku, ali trener Low je već predložio da će razmisliti što se tiče njegovog napada nakon što je odigrao neriješeno u prošloj utakmici.

Moguće postave

Sjeverna Irska: McGovern; Hughes, Cathcart, McAuley, J. Evans; C. Evans, Norwood; Ward, Davis, Dallas; Washington.

Njemačka: Neuer; Howedes, Boateng, Hummels, Hector; Khedira, Kroos; Muller, Ozil, Draxler; Gotze.

Koeficijenti

Screenshot_15

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: