Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Španjolska v Turska: Pregled, moguće postave i koeficijenti

Španjolska v Turska igraju večeras u 21:00h. Branitelj naslova Španjolska se suočava sa Turskom s ciljem da osigura svoje mjesto u knock-out fazi natjecanja sa minimalnom bukom.

Španjolska v Turska

Otpisati Vicente del Bosque-ovu ekipu bilo bi baš glupo. Iste kritike su bile usmjerene prema Španjolskoj prije četiri godine i oni su se opet pojavili kao pobjednici.

Turska je loše odigrala protiv Hrvatske i mnogo je pitanja da se odgovore što se tiče njihovog napada.

No, nažalost za njih, slabo će ko od njih večeras vidjeti loptu, jer Španjolci obožavaju posjed i kratka dodavanja.

Screenshot_41

Pregled

Španjolska je možda pobijedila svoju prvu utakmicu, ali oni nisu bili u najboljem svjetlu. Očekuje se da će Del Bosque napraviti nekoliko promjena sa usamljenim napadačom Alvaro Moratom, kojem je mjesto u napadu pod prijetnjom. Aritz Aduriz bi mogao zaigrati umjesto njega, dok se Thiago Alcantara natječe za početnu postavu u veznom redu. David de Gea će nastaviti da bude na golu Furije.

Turska je razočarala protiv Hrvatske i morat će se drastično poboljšati ako žele da izbjegnu rano ispadanje. Arda Turan-ov nastup je dobio mnogo kritika, a očekuje se da će započeti utakmicu protiv mnogih kolega iz Barcelone. Mehmet Topal bi mogao propustiti ovu utakmicu zbog ozljede noge, a Gokhan Gonul se bori sa problemom želuca.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Moguće postave

Španija: De Gea, Juanfran, Pique, Ramos, Alba, Fabregas, Busquets, Iniesta, Silva, Morata, Nolito.

Turska: Babacan, Gonul, Topal, Balta, Erkin, Inan, Calhanoglu, Tufan, Ozyakup, Turan, Tosun.

Koeficijenti

Screenshot_42

Oznake: