Specijalna oklada za finalnu utakmicu: Postotak uspješnih dodavanja

U ovom tekstu ćemo vam predstaviti jednu zanimljivu specijalnu okladu u ponudi Bet-at-home kladionice povodom finalne utakmice Europskog prvenstva koja se igra sutra na Stade de Franceu od 21:00.

Specijalna oklada

Kao što već znate, u finalu će igrati domaćin Francuska i Portugal koji je posljednji put igrao u finalu Europskog prvenstva 2004. godine u svojoj zemlji, ali su poraženi do Grčke. Prema mišljenju bookmakera, Francuska je favorit. U polufinalu su eleminisali akutelnog svjetskog prvaka, Njemačku, a u finalu igrati protiv Portugala koji tokom cijelog prvenstva i nije baš oduševio.

Specijalna oklada

O čemu se radi? Naime, riječ je o specijalnoj okladi na postotak uspješnih dodavanja nekog od igrača u finalu Europskog prvenstva. Kao konkretan primjer uzet ćemo dva ključna vezna igrača iz obje reprezentacije – Paula Pogbu iz ‘Trikolora’ i Joaoa Moutinha iz portugalske reprezentacije.

Okladu na postotak uspješnih dodavanja do sada nismo često viđali ni u jednoj od svjetskih kladionica, ali finalne Europskog prvenstva nije svaki dan, tako da se tim iz Bet-at-home kladionice potrudio te nam priredio i ovu okladu, na kojoj, vjerujemo, itekako možemo zaraditi, a u nastavku teksta ćemo reći i kako.

pogba

Motor francuskog tima, Paul Pogba koji pruža odlične partije tokom cijelog prvenstva do sada je imao postotak uspješnih dodavanja 87%, a pokušao je dodati ukupno 321 puta, a od tih čak 284 je bilo uspješno. Zaista impresivna statistika za igrača Juventusa i francuske reprezentacije.

mou

Veznjak iz portugalske reprezentacije, Joao Moutinho ima čak i malo učinkovitiju statistiku. Uspješnost dodavanja 88%, ukupno pokušaja dodavanja 203, a 183 dodavanja su se ispostavila kao uspješna.

Xbx2w5i

Shodno statistici, Bet-at-home je postavio okladu koliki će postotak uspješnih dodavanja imati ova dva igrača. Na Paula Pogbu margina je 87,5%, dok je na Joaoa Moutinha 86,5%.

Bet365 banner 300x250

Naše mišljenje je da bi oba igrača mogla doći ispod ponuđene granice, jer ovo je finale Europskog prvenstva, a granice koje je ‘zadala’ Bet-at-home kladionica nisu nimalo male. Pomenuta kladionica je granice pravila isključivo na statistici igrača u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva, ali…

…svakako da nije isto kada naspram sebe imate Island, Albaniju, Rumunjsku, Mađarsku ili Francusku, odnosno Portugal. Očekuje se veoma tvrda utakmica, ipak nakon mjesec dana takmičenja i provedenih u kampu svaki igrač bi trebao dati i posljednji atom snage.

Pod takvim pritiskom očekuje se mnogo pogrešaka, ne baš lijepa utakmica za ‘oko’, jer cilj obje reprezentacije je jasan – podići trofej namjenjen europskom prvaku.

Tako da, zaključak je jasan – Joao Moutinho – manje od 86,5% uspješnih dodavanja i Paul Pogba – manje od 87,5% uspješnih dodavanja

UPLATI OVAJ TIKET

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)