Što se promijenilo nakon pobjede Hrvatske nad Turskom?

Hrvatska je danas savladala reprezentaciju Turske sa 0-1 u prvoj utakmici grupe D koja se igrala na Parku prinčeva u Parizu. Hrvatski reprezentativci pružili su odličnu partiju, te tako svima jasno stavili do znanja da mogu daleko dogurati na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Turska reprezentacija, možemo slobodno reći, trebala je primiti još više golova s obzirom koliko puta su hrvatski šutevi završili na vratnici ili gredi.

pobjede Hrvatske

Što se tiče pobjede Hrvatske sa kladioničarske strane, nakon ovog trijumfa, naravno, koeficijenti na Hrvatsku u nastavku turnira su se promijenili. Već smo pisali kolike su šanse kladionice davale ‘Vatrenima’ prije prve utakmice protiv Turske, a u ovom tekstu ćemo predstaviti promjene u tečajevima nakon ove veoma važne pobjede za Hrvatsku.

Prije početka turnira, kladionica Betfair je na Hrvatsku dala koeficijent da prolazi skupinu 1.30, a nakon pobjede protiv Turske koef. na istu okladu iznosi svega 1.05.

toqualifybetfair

Da će Hrvatska biti prva u skupini D, nakon utakmice protiv Turske, tečaj iznosi 2.75, naravno prvi favorit je Španjolska sa tečajem od 1.61

betfairgroupwinner

Kladionica bet-at-home vam daje nešto lošiji tečaj na okladu da će hrvatska reprezentacija završiti prva u skupini D nakon tri utakmice – 2.65, međutim na Španjolsku je u bet-at-homeu veći tečaj – 1.70.

skupinapobjednikbetathome

Da će Hrvatska igrati u četvrtfinalu, prije meča sa Turskom kladionice su vam davale tečaj od oko 2.60, a sada ‘kvota’ na istu okladu iznosi nešto manje – 2.30 u bet-at-home kladionici. Sada, Hrvatska, nakon igre koju je pružila protiv turske reprezentacije, ima velika šanse da zaigra i u polufinalu europskog šampionata. Sada koeficijent na to iznosi 3.75, a prije meča sa Turcima on je iznosio 5.00.

Neki vjeruju da će Hrvatska igrati i u finalu kontinentalnog šampionata, prije današnjeg meča tečaj je bio čak 11.00, a prema posljednjim promjenama on je 8.00

hrvatskabetathometijek

Smatrate da hrvatska reprezentacija ima kvalitetu da osvoji Europsko prvenstvo? Odlično, bet-at-home vam na tu okladu daje koeficijent 18.00, a prije današnje pobjede on je iznosio 25.00.

pobjednikbetathome

Ugledna britanska kladionica, bet365 vam daje nešto veći koeficijent na okladu da će ‘Kockasti’ osvojiti EURO. Naime, Britanci za tu okladu daju tečaj 19.00, a prije početka turnira, u istoj kladionici, tečaj je iznosio čak 26.00.

bet365towin

Svima je jasno, nakon današnje nevjerovatne partije protiv Turske, hrvatska reprezentacija je poslala jasnu poruku Europi – da može daleko dogurati, a evidentno je, da su nakon današnje utakmice kladionice morale izmijeniti koeficijente, naravno i zbog pobjede, ali isto tako i zbog odlične borbe i velike odlučnosti.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)