Subota: Euro predviđanja i savjeti

Subota je i divan dan je danas. Na raspolaganju imamo tri utakmice koje se igraju na Euru 2016. Napisat ćemo nešto o svakoj utakmici i podijeliti sa vama naše mišljenje o najboljim tipovima i izgledima za klađenje. Pa da počnemo.

Subota

Albanija – Švicarska

Švicarska je u lošoj formi i imala je niz od tri poraza dok nije pobijedila Moldaviju 2-1 u posljednjem prijateljskom susretu. Debitantska Albanija jedna je od najslabijih ekipa na turniru, ali ako timski rad može napraviti magiju, oni će onda praviti velike probleme za Švicarce.

Pobjeda Švicarske (1.83)

Screenshot_29

Vels – Slovačka

Slovačka je neporažena u zadnjih osam utakmica, dok Vels nije pobijedio u posljednje četiri, a izgubili su u tri od te četiri. Vels ovisi najviše od Garethu Bale-u, ali isto se može reći i za Slovačku čiji uspjeh se uglavnom pripisuje Marek Hamsiku. Ovu utakmicu bi mogao pobijediti bilo koji od ova dva tima, a moje predviđanje je da će oba tima dati gol.

Oba tima daju gol (2.20)

Screenshot_5

Engleska – Rusija

Ovo je najbolja engleska nogometna reprezentacija u posljednjih nekoliko godina, u smislu pobjeda, a Rusija dolazi sa niskim samopouzdanjem. Bez obzira na to, njihov napad je i dalje prijetnja, ali njihova stara obrana se lagano može probiti. Ako Rooney i kompanija ne budu imali loš dan, ovo će biti velika pobjeda za Engleze.

Pobjeda Engleske (1.90)

Screenshot_6

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)