Tiket dana – 4. srpanj, ponedeljak

U ovom članku donosimo vam tiket dana za 4. lipanj. Nakon jučerašnje ‘siromašne’ ponude, danas je na talonu 4. kolo na Wimbledonu. U trećem kolu ispao je jedan od najvećih favorita, Novak Đoković.

ponedeljak

Marin Čilić – Kei Nishikori – više od 41.5 gemova

Sigurno će ovo biti jedan od najatraktivnijih mečeva četvrtog kola najvećeg Grand Slam turnira. Iako nijednom od njih trava nije ‘najmilija’, očekujemo neizvjestan meč, te na kraju više od 41.5 gemova. Čilić je do sada na Wimbledonu ove sezone izbacio Bakera (3-0), Stakhovskog (3-1) i Lacka (3-0), dok je Nishikori bio uspješniji od Grotha (3-0), Bennetaua (3-1), te od Kuznetsova (3-0). U svojoj karijeri Marin Čilić na travi ima omjer 57/22, dok je Japanac na 33/18. Marin Čilić ima solidan servis, dok je Nishikori veoma ‘agresivan’ tip koji dosta pretrči na meču. U posljednjih šest međusobnih mečeva Nishikori je slavio protiv Čilića.

Bet365 banner 300x250

Bet365 na više od 41.5 gemova daje koeficijent 1.83, baš kao i na ispod od ponuđene granice.

cilic

Bernard Tomić – Lucas Pouille – 1

Možemo slobdno reći, jedan od sigurnijih tipova za sutra. Bernard Tomić, 19. plasirani na ATP listi protiv Lucasa Pouillea koji zauzima 30. poziciju. Pouille je ove godine odigrao samo tri meča na travi, sva tri na Wimbledonu u kojima je slavio protiv Copila, Younga i Del Potra, dok je Tomićev put do 4. kola izgledao ovako – Verdasco, Albot, Bautista-Agut. ‘Omiljena’ podloga Lucasa Pouillea je šljaka koja se dosta razlikuje od trave, za razliku od Tomića koji ima dosta bolji učinak na travi u karijeri – 41/23, a podloga koju ‘favorizuje’ je tvrda koja je nešto ‘bliža’ travi od šljake. Tomić i Pouille do sada nisu nikada igrali jedan protiv drugog. Za hrabrije predlažemo tačan rezultat 3-0 za Tomića na šta bet365 daje koef. 2.50.

UPLATI TIKET

Tečaj u bet365 kladionici na Tomića iznosi 1.33.

tomic

Richard Gasquet – Jo-Wilfried Tsonga – više od 42.5 gemova

Dva veoma iskusna tenisača, dva odlična servera. Gasquet je u prva tri kola na Wimbledonu izbacio Bedenea, Granollers-Pujola i Ramosa-Vinolasa, dok je Tsonga bio bolji od Cerventes-Hueguna, Monaca i Isnera. Tsonga prije ovog turnira nije igrao nijedan turnir na travi ove godine još od ispadanja na Roland Garrosu u trećem kolu protiv Gulbisa. U svojoj karijeri, Gasquet na travi ima učinak 61/28, dok je najbolji na tvrdoj podlozi, a i šljaka mu nije strana. Tsonga ima učinak 63/19, a najveći broj odigranih mečeva ima na tvrdoj podlozi. Koeficijent na više od 42.5 je 1.90 u bet365.

Untitled

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)