Turska v Hrvatska: Koje kladionice daju najveće koeficijente

Turska v Hrvatska igraju danas u 15:00h. Turska će se boriti sa Hrvatskom u svojoj prvoj utakmici na Europskom prvenstvu 2016. na Parku Prinčeva u Parizu danas poslijepodne.

Turska v Hrvatska

Turska se nije uspjela plasirati u posljednjem izdanju natjecanja u 2012. godini, ali su završili u polufinalu tijekom 2008. godine. Oni su sada u nadi da će doći do polufinala u ovogodišnjem izdanju i nadaju se pobjedi protiv Hrvatske kako bi započeli svoju Euro 2016 kampanju sa dobrim performansama.

Hrvatska dolazi u ovu utakmicu nakon pobjede protiv San Marina, kojeg su pobijedili 10-0 u posljednjoj prijateljskoj utakmici, oni su u dobrom raspoloženju i puni samopouzdanja u odnosu na tursku ekipu.

Najveće koeficijente na Hrvatsku daje kladionica Betfair čak do 2.05, a nešto manje 2.00 nam daje Bet365, dok Bet-at-home daje 1.98. Najveći koeficijent na Tursku daje jedna od najboljih svjetskih online kladionica Bet365, a daju nam 4.33, dok kod druge dvije kladionice imamo kvotu od 4.2 i 4.05 na Turke.

Screenshot_1

Screenshot_2

Screenshot_3

Predviđanja

Ovo će biti tvrda utakmica i mogla bi otići na bilo koju stranu, jer su obje ekipe u dobroj formi, tako da nema izravnog favorita, ali Hrvatska po meni ima prednost, jer imaju dobar vezni red i odličan napad koji je sposoban postizati golove, oni također imaju mnogo zvijezda u veznom redu.

Očekujem pobjedu Hrvatske u ovoj utakmici, mimo toga što ću naravno navijati za njih, imaju bolju ekipu i mislim da će u ovoj utakmici uspjeti pobijediti, ali da će biti barem tri gola.

Pobjeda Hrvatske | KV. 2.00

Screenshot_4

Oba tima daju gol | KV. 2.00

Screenshot_7

Više od 2.5 gola

Screenshot_6

[su_bet365_euro2016_copy]
Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)