Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Agent Giaccherinija: Ako Conte pozove, mi ćemo letjeti u Chelsea

Agent Giaccherinija izjavio je nešto vrlo zanimljivo. Veznjak Italije nije uspio da se dokaže na stadionu Svjetlosti u Sunderlandu, ali u dobi od 31. godinu, on je sada povezan sa prelaskom na Stamford Bridge zbog svoje nevjerovatne forme u Francuskoj.

Agent Giaccherinija

U svlačionici prije nego što se Italija suočila sa Španjolskom u Parizu u ponedjeljak, Emanuele Giaccherini je ustao pred svojim igračima i rekao: “Taktika i talenat nas mogu odvesti daleko, ali do određene tačke. Ono što nam danas treba je srce..”

Oni su zaurlali sa odobravanjem. Giaccherini je možda jedan od najmanjih igrača u momčadi koja sadrži divove i legende kao što je to Gianluigi Buffon – ali nijedan od njih nema veće srce od deminutivnog veznjaka.

Kada mu je bilo samo 15, on je učestvovao u sudaru sa golmanom, što je rezultiralo da mu slezena bude uklonjena. Čak i sada, on je prisiljen da dobija tri injekcije godišnje kako bi se spriječila eventualna infekcija. Giaccherini nije dopustio ništa ili bilo kome da se nađe na njegovom putu da postane profesionalni nogometaš.

[su_bet365_euro2016_copy]

Giaccherini je impresionirao u svojim nastupima za Italiju na ovogodišnjem Euru 2016 u Francuskoj i rekao je: “Ja sam zadovoljan svojim nastupima, ali u konačnici riječ je o timu i rezultatima.”

“Ja sam uvijek spreman pomoći timu, ja uvijek činim ono što trener traži od mene.”

Kao rezultat toga, sljedeće pitanje je bilo o Conteu i da li bi volio da mu se pridruži u Chelseaju nakon Eura, na što je njegov agent odgovorio: “Ako Conte pozove, mi ćemo letjeti u Chelsea!”

On možda nije najveći u svijetu nogometa. On možda nije Giaccherinho. On je Giaccherini i što mu nedostaje u stasu, on to nadoknadi srcem.

Italija se večeras suočava sa Njemačkom, koju su pobijedili osam puta u osam susreta do sada. Mogu li Talijani nastaviti taj niz pobjeda protiv Njemačke i u večerašnjem susretu četvrtfinala?

Screenshot_57

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Oznake: