Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Arsenal bi trebao platiti 100 milijuna eura za njega, tvrdi Morgan

Arsenal bi trebao platiti 100 milijuna eura za njega, tvrdi Morgan. Antoine Griezmann je bio zvijezda u sinoćnjem susretu protiv Njemačke i pomogao svojoj reprezentaciji da prođe u finale Euro 2016.

Arsenal bi trebao

Igrač Atletico Madrida je zabio svoj peti i šesti gol na turniru kada su Les Bleusi savladali Njemačku u polufinalu.

Screenshot_10 Screenshot_11

UPLATI [su_bet365_euro2016_copy]

Iako je Griezmann potpisao novi ugovor na Vicente Calderonu prošlog mjeseca, njegovi čudesni nastupi u Francuskoj su uhvaliti pozornost elitnih europskih klubova.

[su_reklama]

Oni možda čak razmatraju da plate otpusnu klauzulu za 25-godišnjaka, koja iznosi 100 milijuna eura.

Teško je tvrditi da Griezmann ne vrijedi toliko kada se smatra da su Manchester United i Real Madrid spremni platiti sličnu cijenu za Paula Pogbu.

Griezmann je postigao 25 golova za Atletico Madrid prošle sezone i dodatno zacementirao svoj status jednog od najboljih svjetskih igrača na Euru 2016.

Screenshot_13 Screenshot_14

UPLATI [su_bet365_euro2016_copy]

To ne čudi, dakle, Piers Morgan očajnički želi da Arsenal bude taj koji će potpisati i dovesti Francuza.

Morgan je jedan od najglasnijih navijača Topnika i pozvao je Wengera da ‘razbije banku’ i dovede ovog napadača na Emirates.

To bi značilo ujedinjenje Griezmanna sa svojim Francuskim partnerom u napadu, Olivier Giroudom.

Arsenalov napadač je izgledao sigurnije pokraj Griezmanna i sada ima priliku da replicira to partnerstvo u sjevernom Londonu nakon što je Morgan apelovao.

“Arsenal treba razbiti banku za Griezmanna”, napisao je Morgan na Twitteru. “Možda čak zavolim i Girouda, s obzirom da igraju tako dobro zajedno na Euru 2016.”

Oznake: