Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Bale otkrio svoja očekivanja od nadolazećeg Eura

Reprezentativac Walesa, Gareth Bale rekao je da ne osjeća nikakav pritisak uoči Europskog prvenstva u Francuskoj.

Bale

Bivši igrač Tottenhama trenutno je jedan od velikih zvijezda u Real Madridu, ali na prvom mjestu i dalje je Cristiano Ronaldo koji je kapiten portugalske reprezentacije.

Međutium, Bale je bez ikakve sumnja najveća zvijezda reprezentacije Walesa kojem je ovo prvi veliki turnir još od Svjetskog prvenstva davne 1958. godine. Reprezentaciju Walesa predvodit će izbornik Chris Coleman.

Wales se nalazi u grupi B sa reprezentacijom Rusije, Slovačke i Engleske.

“Ne osjećam nikakav pritisak. Uživam igrajući za Wales. Lijepo je preuzeti odgovornost, imamo jak tim i vrlo dobar timski duh. Imamo dobre karaktere.”, rekao je Bale.

Igrač Real Madrida smatra da njegova reprezentacija mogu sve kada su ujedninjeni.

“Kada igramo na terenu svi smo zajedno i mislim da smo to pokazali u kvalifikacijama.

Bale vjeruje u prolazak Walesa u top 16 reprezentacija na Europskom prvenstvu, a tamo se vrlo lako može susresti sa sovjim igračima iz Reala, doduše, na suprotnoj strani.

“To je malo čudno, ali igram za svoju zemlju, tako da sve ostalo pada u vodu. Morate dati 100% za nacionalni dres i grb bez obzira na sve, mi ćemo pokušati.”

Wales će 16. juna igrati protiv ‘komšija’ Engleske u Lensu, te će to biti daleko najzanimljiviji susret grupe B, a Bale je otkrio šta bi volio nakon te utakmice.

“Volio bih da pročitate u novinama da smo pobijedili Englesku, a ja zabio pobjednosti gol. Za nas kao zemlju, kvalificiranje na Euro je povijesno postignuće. Masivan uspjeh i mi smo zaista veseli. Tamo ćemo probati sve i dati 100% od sebe.”, završio je Bale.

[su_betfair_200eura]

Oznake: