Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Balotelli opisao svoje legendarno slavlje protiv Njemačke

Balotelli opisao svoje legendarno slavlje protiv Njemačke. Mario Balotelli opisuje svoje legendarno slavlje protiv Njemačke i zašto je Antonio Conte u pravu što ga nije pozvao za Euro 2016.

Balotelli opisao

Kako se Italija priprema za utakmicu sa Njemačkom u večerašnjem četvrtfinalu Eura 2016, sjećanja sežu u Euro 2012 kada je Balotelli odveo Italiju do pobjede i proslavio to na specifičan način.

Zanimljivo je da u svom stanu ima kip u prirodnoj veličini Super Mario u toj pozi.

“Kada sam vidio da je lopta odskočila, instinkt mi je rekao: udari je što jače, ako je ne promašiš, vratar je neće ni vidjeti”, rekao je za Corriere della Sera novine.

“Nisam je zahvatio prilično dobro, to je bilo malo izvana, ali je bolje inače bi otišla ravno u Manuel Neuera.”

Italija se sada suočava sa Njemačkom opet i to u četvrtfinalu i Balotelli će tu utakmicu gledati kod kuće na TV-u u Bresciji. Što se dogodilo?

Screenshot_57

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

“Ono što se dogodilo je da nisam igrao na svojoj razini posljednje dvije godine. Fizički i drugi problemi, jednostavno nisam bio svoj. Conte je s pravom pozivao druge igrače na Euro. Da sam ja na njegovom mjestu, ja bih učinio istu stvar.”

“Naravno da sam tužan što nisam u Francuskoj, ali je moralo ići na taj način i iritira me govoriti o prošlosti, jer izgleda kao da sam skoro bivši igrač. Ja shvaćam da je ta proslava ostala u sjećanju, djeca je kopiraju, što mi se svidjelo mnogo.”

“Zašto sam pozirao tako? Sjećam se da sam to poslijepodne pričao sa Adrianom, koji me je ismijavao i rekao da sam smršao. Želio sam dokazati da nisam tako koštunjav.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: