Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Borba protiv vremena: Branič njemačke reprezentacije bi mogao propustiti Euro 2016

Borba protiv vremena. Branič njemačke reprezentacije bi mogao propustiti Euro 2016. Mats Hummels se bori sa ozljedom koja bi mogla da dovede u pitanje njegovo sudjelovanje za Njemačku u Francuskoj na Euru 2016.

Borba protiv vremena

Reprezentativac Njemačke, Mats Hummels priznaje kako se suočava sa utrkom protiv vremena kako bi ostao u formi za prvu utakmicu Svjetskog prvaka na Euru 2016.

Njemačka će svoju kampanju otvoriti protiv Ukrajine u Lille-u, 12. lipnja, a središnji dio obrane, Hummels se bori sa ozljedom istegnutog mišića koju je pretrpio u finalu njemačkog kupa 21. svibnja, a nije trenirao od tada.

Hummels je propustio nedeljnu prijateljsku utakmicu i poraz protiv Slovačke u Augsburgu i ostao je u tim koji se nalazi u kampu u Asconi, Švicarska, za dodatne tretmane.

Joachim Low mora smanjiti svoju ekipu za četiri igrača večeras i trener Njemačke kaže da na Euro 2016 u Francusku neće voditi igrače koji nisu spremni.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Ali Hummels priznaje da vjerovatno neće biti spreman da se suoči sa Ukrajinom, ili čak i za njihovu drugu utakmicu u grupi C četiri dana kasnije protiv Poljske.

“To će trajati neko vrijeme, dok ne mognem šutati loptu ponovo,” Hummels, koji će se pridružiti Bayernu iz Borussije Dortmund sljedeće sezone, rekao je za medijski ZDF.

“Prije svega, moram biti 100% spreman. Morat ćemo vidjeti za koju utakmicu mogu biti spreman.”

Njemačka ima još jednu prijateljsku utakmicu pred Euro 2016 i to protiv Mađarske u subotu u Gelsenkirchenu.

Dormundov krilni igrač se bori sa ozljedom prepona, dok se njemački kapetan Bastian Schwinsteiger oporavlja nakon što je povrijedio ligamente koljena u ožujku.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: