Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Brat Darija Srne otkrio koja je bila posljednja poruka oca za Darija

Kao što znate, Darijo Srna je privremeno morao napustiti kamp reprezentacije Hrvatske u Francuskoj zbog smrti oca u Metkoviću. Međutim, nakon obavljenog pogreba na kojem su prisustvovali i izbornik ‘Vatrenih’ Ante Čačić, te visoki zvaničnici HNS-a, Srna se vratio u Francusku, u Deauville gdje se nalazi kamp reprezentacije, te će biti spreman za duel protiv Češke u petak.

Brat

Darijev stariji brat, Renato Srna otkrio je o čemu su posljednji put razgovarali Darijo Srna i njihov pokojni otac. Naime, kada su posljednji put razgovarali otac je Dariju rekao da prvenstvo odigra do kraja.

“Kada je Darijo posljednji put vidio oca razgovarali su i otac mu je rekao “Sine, odigraj prvenstvo do kraja”, kazao je za Slobodnu Dalmaciju Renato Srna, Darijev stariji brat.

Darijo će i poslušati posljednju želju svoga oca jer je već izjavio da želi igrati protiv Češke u petak, a jučer je napustio Metković, te iz Mostara odletio za Zagreb, a iz Zagreba u hrvatski kamp u Normandiju.

“Ne znam što bih vam rekao. U ovim teškim trenucima za našu obitelj svi smo skupa. Potpora smo Dariju, a i on je potpora nama.”, rekao je Renato za Slobodnu Dalmaciju.

[su_bet365_euro2016_copy]

Darijo Srna je dobio poruke podrške iz cijelgoa svijeta. Roditelji Luke Modrića su stigli iz Francuske na pogreb u Metković, te dopratili Darijevu suprugu Mirelu. Čak je i turski nogometni savez uputio poruke podrške Dariju Srni.

“Otac je želio da završi Euro, njegove riječi dok je još mogao govoriti bile su “Sine, ljudima si obećao, to odradi do kraja”. Darijo je sjeo, pitao nas jeste li za to da idem nazad. Obitelj se složila jer znamo da je to posljednja očeva želja.”, kazao je Renato.

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?