Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Bruka i sramota: Pogledajte zbog čega je UEFA kaznila Vels

Bruka i sramota od strane UEFA-e. Stvarno nevjerovatno, ali istinito. Bilo je prigovora od UEFA-inih službenika i sada je otkriveno da je FAW zapravo optužen od strane organizatora Eura 2016.

Bruka

Vels je optužen od strane UEFA-e, jer je dopustio svojim igračima da dovode djecu na teren kako bi proslavili svoj uspjeh na Euru 2016.

Tijekom turnira bilo je prekrasnih prizora na terenima kada je Gareth Bale podijelio posebnu pobjedu nad Sjevernom Irskom i Belgijom sa svojom obitelji ispred oduševljenih navijača.

[su_reklama]

No, tu su pritužbe dužnosnika UEFA-e uoči polufinala protiv Portugala, a sada je FAW zapravo otkrila da ih je UEFA i optužila.

Razumjeli smo da je ovaj slučaj otvoren tek u četvrtak, a Velsu su uručili opomenu zbog budućih utakmica.

FAW-ov izvršni direktor Neil Ward je potvrdio: “Mi smo bili razočarani. Mislim da razumijem sigurnosne probleme oko svih utakmica. U stvari FAW je optužen od strane UEFA-e zbog toga, ali shvatili smo ovo previše blago, jer ipak se to radi o našim budućim generacijama.”

[su_bet365_euro2016_copy]

“Mislim da je iznimno popularno da među igračima reprezentacije vidite mladu djecu na terenu. Neki od tih golova koji su postignuti ispred navijača (od strane te male djece) su izazvale mnogo oduševljenja kao i nekih golova koji su postignuti u igri. To je bilo magično vidjeti i to pokazuje otvorenost i zajedništvo o ve momčadi. Ali razumijem što je UEFA htjela da kaže.”

Zvijezda Velsa, Bale je bio prvi koji je prekršio ovo pravilo u nokaut fazi nakon pobjede Sjeverne Irske. Igrač Real Madrida se igrao sa trogodišnjom kćerkom Alba Violet na terenu, dok su se i ostali igrači igrali sa svojom djecom poslije toga.

Vels nije uspio proći Portugala u osmini finala i otišli su kući gdje ih dočekalo 200.000 ljudi na ulicama Cardiffa. Porgual je prošao dalje, kao i Francuska koja je pobijedila Njemačku sa 2-0. Finale se igra sutra na Stade de Franceu. Što vi mislite tko osvaja ovogodišnje Europsko prvenstvo?

Screenshot_10 Screenshot_11

UPLATI [su_bet365_euro2016_copy] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: