Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Čačić: Reprezentacija simbolizuje patriotizam

Izbornik hrvatske nogometne repezentacije, Ante Čačić smatra da je hrvatska reprezentacija simbol patriotizma, te da je velika čast nositi dres Hrvatske. ‘Vatreni’ su završili prvi dio priprema u Svetom Martinu na Muri uoči Europskog prvenstva u Francuskoj.

Čačić

Hrvatska će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv Moldavije u koprivnici, a izbornik Čačić je rekao da je to veliko zadovoljstvo za sve njih.

“Ovo je veliko zadovoljstvo za sve nas, daje nam osjećaj ponosa. Hrvatska je reprezentacija omiljena, ostala je simbol patriotizma i velika je čast nositi dres Vatrenih”, rekao je.

Čačić je također rekao da je prvi dio priprema prošao veoma uspješno, te da su uz odlične uvjete odradili dobre treninge.

“Sve što smo zacrtali, to smo i napravili. Svjedoci ste da smo imali stvarno dobre uvjete, odradili smo dobre treninge. Atmosfera je dobra, a sutra nas čeka jedan jači trening – utakmica s Moldavijom. Tada će nam jedan od zadataka biti vidjeti kako funkcionira obrambena linija sa Strinićem na lijevoj strani, Ćorlukom i Vidom kao stoperima te Vrsaljkom na desnoj strani. Probat ćemo automatizirati ponešto, a prostor će dobiti igrači koje možemo koristiti u perspektivi. Zamjene ćemo koristiti tako da ne poremete ritam igre”, kazao je Čačić.

Konačan spisak putnika za Francusku Ante Čačić će objaviti 31. svibnja, a na njemu će biti tri igrača manje nego na sadašnjem, a Čačić je rekao da već ima zamisao kako će reprezentacija izgledati, te da će čekati posljednji trenutak da donese konačnu odluku. Također je rekao da mu je žao što svi ne mogu biti na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: