Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Čačić: Želim da izađemo iz sjene Vatrenih iz 1998. godine

Hrvatska reprezentacija danas je doputovala u Normandiju, a reprezentativci Hrvatske danas su odradili sovj prvi trening koji je bio otvoren za javnost. Dočekom je oduševljen hrvatski izbornik Ante Čačić.

Čačić

Hrvatski izbornik Ante Čačić nakon dolaska u Francusku rekao je da je oduševljen uvjetima hotela, a izvršni direktor Nogometnog saveza Hrvatske, Damir Vrbanović rekao je da je za njega povratak u Francusku emotivan trenutak aludirajući na uspjeh Hrvatske 1998. godine na Europskom prvenstvu kada su ‘Vatreni’ osvojili brončanu medalju

“Veliko hvala upravi i osoblju hotela. Već u ovih prvih nekoliko sati pokazali su da nismo pogriješili u odabiru. Radi se o vrlo popularnom hotelu koji će reprezentaciji pružiti sve ono što joj je neophodno. Povratak u Francusku emotivan je trenutak, ovo je zemlja koja je 1998. godine zlatnim slovima pisala povijest hrvatskog nogometa. Vjerujem da ćemo jednako snažno završiti i ovo natjecanje”, kazao je Vrbanović.

“Svi smo zadovoljni ovim uvjetima, hotel zaista djeluje prekrasno i tereni su nam blizu. Pogledali smo i sobe i prostore za slobodno vrijeme, izvrsni su. To će nam pomoći da kroz svakodnevne obveze ostanemo u dobrom raspoloženju te se sretni vraćamo u hotel sa svake utakmice. Današnji prvi trening bit će otvoren u skladu s protokolom”, izjavio je izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić.

Čačić je također dodao da želi da ovi igrači hrvatske reprezentacije izađu iz sjene Vatrenih iz 1998. godine.

“Kao što sam rekao poslije kvalifikacijskog susreta s Maltom, želim da izađemo iz sjene Vatrenih ’98, a igrači su to shvatili kao nešto normalno i tome će težiti. Naravno, teško će ih biti dostići, njihova je bronca zlatnog sjaja, a nadam se će neke nove generacije poslije ovog EP-a teško dostići nas”, zaključio je hrvatski izbornik.

[su_betfair_200eura]

Oznake: