Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Čačić: Želim da što prije zaboravim ovu utakmicu

Hrvatska reprezentacija jučer je upisala veoma važnu pobjedu na Europskom prvenstvu, u prvoj utakmici grupe D protiv Turske. ‘Vatreni’ su slavili sa minimalnih 1-0, ali možemo slobodno reći da ovaj rezultat uopšte nije realan, s obzirom da je turska reprezentacija mogla primiti barem još dva gola, ali su ih sačuvale greda i vratnica. Izbornik Čačić je zadovoljan igrom svojih izabranika.

Čačić

Jedini gol na utakmici postigao je igrač Real Madrida, Luka Modrić. Izbornik hrvatske reprezentacije, Ante Čačić rekao je kako bi ovu utakmicu najradije što prije zaboravio, te se okrenuo utakmici protiv Češke Republike.

“Igračima sam rekao da se više bojim Češke nego Turske, stoga bih rado što prije zaboravio ovu utakmicu i usredotočio se na sljedeću. Najvažnije je ostati koncentriran i ne planiramo se štedjeti, već dati 100 posto kako bismo ispravili današnje pogreške”, rekao je Ante Čačić.

Čačić je također dodao da je zadovoljan predstavom hrvatske reprezentacije na jučerašnjoj utakmici. Izbornik ‘Kockastih’ smatra da su njegovi izabranici kontrolisali igru svih 90 minuta.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

“Mislim da smo dobro odigrali, pogotovo nakon postignutog pogotka. Imali smo posjed lopte i zadovoljan sam rezultatom i izvedbom svoje momčadi. Nije uvijek lako zabiti, a pokušali smo zabiti i drugi pogodak. Momčad je funkcionirala odlično pa nije bilo potrebno za ranijim izmjenama, mislim da smo svih 90 minuta kontrolirali utakmicu”, ispričao je izbornik Ante Čačić poslije dvoboja.

Izbornik je priznao da je ovo bila jedna od najboljih utakmica Luke Modrića u dresu hrvatske reprezentacije.

“Imali smo tri tjedna za pripreme i bili smo spremni, a ovo je bila jedna od najboljih utakmica Luke Modrića. Samopouzdani smo”, prokomentirao je izbornik.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: