Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Conte objasnio zašto nije pozvao Pirlo-a i Giovinco-a

Conte objasnio zašto nije pozvao Pirlo-a i Giovinco-a. Antonio Conte je uvjeren da zna koga će uvrstiti u svoju konačnu momčad od 23 igrača koja će ići na Euro 2016.

Conte objasnio

Italijanski trener Antonio Conte već ima jasnu predodžbu o tome koje će igrače pozvati u svoju konačnu momčad za nadolazeće Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Euro 2016 će biti Conteov posljednji čin kao trenera Italije, dok se sprema preuzeti Chelsea nakon turnira.

U ponedjeljak, Conte je najavio privremenu momčad od 30 igrača, a sedam od njih će morati izbaciti iz sastava krajem svibnja.

Conte kaže da je poprilično siguran da zna koji igrači će putovati s njim u Francusku, gdje se suočavaju sa Belgijom, Republikom Irskom i Švedskom u skupini E.

“U mojoj glavi ja znam tko ide na Europsko prvenstvo”, rekao je danas na konferenciji za medije.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Moje ideje su vrlo jasne, a ja sam vrlo jasan iz ove točke gledišta. Sumnje? Iskreno ima ih vrlo malo u glavi, već imam popis od 24 ili 25 igrača.”

“Četiri ili pet napadača, to je jedan od izbora.”

Jedan čovjek koji neće biti uključen je u New York Cityju, veznjak Andrea Pirlo, koji je izostavljen iz momčadi, kao i njegov kolega iz MLS-a, zvijezda Sebastian Giovinco.

“Razgovarao sam sam Andreom, trebao sam čuti njegovo mišljenje, a slali smo i ljude u SAD”, rekao je Conte.

“Međutim, mi smo napravili drugi izbor i morate to prihvatiti i nositi se sa posljedicama. Ništa nije prepušteno slučaju.”

“Procijenili smo i Giovinco-a, normalno je da ako odlučite da odete i igrate tamo dolazi sa posljedicama u nogometnim uvjetima.”

“Ocijenili smo ih tehnički, nismo ništa prepuštali slučaju. Svatko tko misli drugačije je u krivu, išli smo svugdje gdje bi imali jasne i precizne ideje.”

“Izabrao sam njih 30 za koje mislim da su u mogućnosti dati sve od sebe.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: