Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Cristiano Ronaldo je na ovogodišnjem Euru igrao kao Andy Carroll, tvrdi Parker

Cristiano Ronaldo je na ovogodišnjem Euru igrao kao Andy Carroll, tvrdi Parker. Cristiano Ronaldo je uspoređivan na veliki broj nogometnih velikana u cijeloj svojoj bogatoj karijeri.

Cristiano Ronaldo

Bilo da je to zemljak Luis Figo ili Manchester Unitedova legenda Eric Cantona, najbolji atributi portugalske zvijezde su uvijek uspoređivani sa velikanima koji su uspjeli na klupskoj i međunarodnoj sceni.

Skoro je napravljena još jedna usporedba, iako je to zapravo prilično smiješno.

Pri pisanju za Eurosport, bivši branič Uniteda Paul Parker tvrdi da je Ronaldo igrao kao, nitko drugi nego Andy Carroll na Euru 2016.

[su_reklama]

Ne možete vjerovati što je upravo rekao? Pa, evo što je 52-godišnjak imao reći za nastupe Ronalda na Euru u Francuskoj.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Pogledajte Portugal kao nogometnu ekipu”, rekao je. “I vidjet ćete strog, nabujali tim sa Ronaldom koji igra poput Andy Carrolla. To nije Ronaldo od prije tri godine.”

“Sve što sam vidio sinoć bio je igrač poput Andy Carrolla, kada je htio udariti loptu glavom, a ne trčati za njom.”

“U jednom trenutku, on je vodio loptu i pokušavao trčati za n jom. Mislim da sam nekada gledao jednu utakmicu iz treće lige Engleske kada je napadač pokušao to uraditi.”

“Bilo je neugodno gledati ono što je Ronaldo pokušavao. Ili što je učinio. Vi nikada nećete vidjeti da to radi jedan Lionel Messi.”

Cristiano Ronaldo i njegov Portugal će se večeras u finalu Eura 2016 suočiti sa Francuskom, gdje su autsajderi, a sve kladionice favorizuju Francuze. Što mislite tko će pobijediti?

Screenshot_22 Screenshot_23

UPLATI [su_bet365_euro2016_copy] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: