Cristiano Ronaldo otkrio što je rekao Baleu nakon utakmice

Cristiano Ronaldo otkrio što je rekao Baleu nakon utakmice. Cristiano Ronaldo je otkrio detalje razgovora sa Gareth Baleom polsije utakmice polufinala između Velsa i Portugala. Zvijezda Real Madrida je rekao da je čestitao svom suigraču i njegovoj reprezentaciji za sve što su do sada učinili na Euru 2016.

Cristiano Ronaldo otkrio

Ronaldo i njegov Portugal je pobijedio Vels u polufinalu Eura 2016, a zatim rezervisao svoje mjesto u finalu zahvaljujući njegovom golu i golu Nanija.

[su_reklama]

Poraz je Velsa izbacio i njihovo senzacionalno i neviđeno putovanje je došlo kraju.

Utakmica je sinoć označena kao Ronaldo protiv Balea, s obzirom na njihove idividualne statuse kao jedne od najboljih svjetskih igrača, ali sada je Ronaldo otkrio što je rekao Velšaninu nakon utakmice.

U razgovoru s novinarima nakon utakmice, Ronaldo je rekao: “Čestitao sam Baleu – bili su sjajna zvijezda, otkriće ovog Eura 2016.”

31-godišnjaku je drago što su dostigli finale natjecanja i priznaje da je njegova ekipa pretrpjela težak start na turniru. Susret sa Velsom je ujedno i prva pobjeda za Portugal na Euru 2016 u regularnom vremenu.

Screenshot_7

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

No, Ronaldo vjeruje da je njegova ekipa došla ovako daleko zbog svoje spremnosti i odbacio je ideju da je reprezentacija bila samo jedan čovjek oko koga se sve vrtilo.

“Naravno da smo tim. Reprezentacija je jedinstvo. Tako smo djelovali od početka. Pokušao sam pomoći, a ne samo davati golove, borio sam se.”

“Da bi se došlo do finala, morate imati svih 23 igrača u borbi. Ja sam vrlo sretan. Vjerovao sam duboko u svom srcu da možemo ići ovako daleko. Možda nismo startali kako smo željeli, ali to nije utrka od 100 metara. To je maraton.”

“Portugal nije samo o Cristianu Ronalu, mi smo tim. Ali ja sam danas bio u mogućnosti da postignem gol i pomognem svom timu da dođe do finala.”

Portugal će sada igrati protiv boljeg iz duela Njemačka – Francuska u nedelju, a imaju priliku da osvoje svoj prvi internacionalni pehar.

Screenshot_3

Screenshot_6

UPLATI

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Oznake: