Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

David de Gea se oglasio nakon optužbi za seks aferu

Vratar španjolske reprezentacije David de Gea našao se u centru spekulacija o lancu prostitucije, što su u petak objavili španjolski mediji, a ta vijest se ubrzo proširila i na cijeli svijeti. De Gea se trenutno nalazi u kampu reprezentacije Španjolske u Francuskoj gdje se ‘Furija’ priprema za utakmicu protiv Češke u ponedeljak.

David de Gea

David de Gea trenutno vodi ‘bitku’ sa Ikerom Casillasom za mjesto u prvoj postavi, a onda su ga sustigle priče o povezanosti sa lancem prostitucije. Najbolji vratar Premiershipa na vanrednoj konferenciji za medije Španjolske demantirao je sve to, te je dodao da su ga takve priče samo ojačale.

“Iznenađen sam tim napisima i moram ih demantirati. Sve je to laž. Sad imam još veću želju za ostankom u reprezentaciji i ove priče mi daju još veću snagu”, rekao je De Gea na izvanrednoj konferenciji za medije u španjolskoj bazi u Francuskoj.

Španjolski portal eldiario.es je među prvima objavio da se vratar Manchester Uniteda, zajedno sa napadačem Athletic Bilbaa Ikerom Munianom i veznim igračem Real Madrida, Iscom našao u lancu prostitucije, te da je umiješan u seksualno iskorištavanje, pozivajući se na iskaze zaštićenih svjedokinja i informacija iz policijskih krugova.

[su_sportingbet_euro2016]

“Ne znam otkuda ljudima te informacije i tko je u to umiješan. Novinari mogu pisati što žele, ali to je laž i sve je već u rukama odvjetnika”, dodao je 25-godišnji vratar.

David de Gea jasno je stavio do znanja da ga ovakve spekulacije neće srušiti, te da je ostao mrian.

“Po prirodi sam miran i ovo me neće srušiti. Potpuno sam opušten.”

Španjolska i Češka igraju svoju utakmicu u ponedeljak od 15:00 u Toulouseu.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: