Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Deschamps: Ova pobjeda neće ništa značiti ako ne pobijedimo u finalu

Izbornik francuske reprezentacije koja se pobjedom protiv Njemačke jučer u polufinalu na Veledromeu sa 2-0 plasirala u finale Europskog prvenstva, Didier Deschamps rekao je da ta pobjeda protiv akutelnih svjetskih prvaka neće apsolutno ništa značiti ukoliko njegovi izabranici izgube finalnu utakmicu protiv Portugala u nedelju na Stade de France u Parizu.

Deschamps

“To je sjajan rezultat i prošlo je puno vremena otkad smo pobijedili Njemačku, ali time nismo napravili ništa. Sada se moramo boriti za naslov protiv Portugala”, rekao je francuski izbornik.

Dva gola za Francusku postigao je Antoine Griezmann, prvi iz penala. Portugal je u polufinalu eleminisao Wales koji je, uz Island, bio prava senzacija Europskog prvenstva u Francuskoj.

“Imamo tri dana do finala, to je vrlo kratak period … ovo je bio važan korak za nas, ali najvažniji korak je u nedjelju. Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo u nedjeljnu utakmicu ušli u najboljem mogućem stanju”, rekao je Deschamps.

Deschampsa su novinari čekali neko vrijeme nakon sinoćnje utakmice, a on se onda ispričao te dodao da ga ponijela atmosfera nakon što je Francuska po prvi put pobijedila Njemačku na nekom velikom takmičenju još od Svjetskog prvenstva 1958. godine.

Kao favorita u finalu, Betfair kladionica vidi Francusku na koju daje koeficijent 1.95 za pobjedu u regularnom dijelu, dok koeficijent za osvajanje trofeja kreće se oko 1.44 na francusku reprezentaciju.

Untitled

UPLATI TIKET [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: