Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Dres Zidane-a kojeg je nosio 1998. godine prodan za 78.295 funti

Dres Zidane-a kojeg je nosio 1998. godine prodan za 78.295 funti. Zinedine Zidane je ikona svjetskog nogometa, tako da ne bi trebalo biti iznenađenje da je dres koji je nosio za vrijeme Francuske pobjede na Svjetskom prvenstvu 1998. godine prodan za masivnih 78.295 funti.

Dres Zidane-a

Menadžer Real Madrid je odigrao ključnu ulogu u finalu 1998. godine, kada su Les Bleusi okrunjeni svjetskim prvacima nakon pobjede nad favoritima turnira Brazilom od 3-0.

Nakon autentičnosti dresa kojeg je nosio u tom vremenu, Olivier Demolis, specijalist kolekcionar nogometnih dresova, završio je tu kupnju.

On je za Le Messager rekao: “Netko blizak predsjedniku Montpelliera (Louis Nicollinu) mi je rekao da je bivši franduski reprezentativac u svom posjedu imao dres i želio bi ga prodati.”

[su_betfair_200eura]

“A imao je još dvije, jednu je dao svom bratu, a drugu ima Lizarazu.”

Demolis namjerava donirati majicu u FIFA-in Svjetski nogometni muzej u Zurichu. Dres nije prvi predmet od francuske legende u tom muzeju, a na Santiago Bernabeu se pokazuju kopačke koje je nosio kada postigao prekrasan volej u pobjedi protiv Bayer Leverskusena u Ligi prvaka davne 2002. godine.

A Ako Zidane može dovoesti Real na krov Europe protiv suparnika Atletico Madrida, to će onda biti još jedna od njegovih memorabilija koje bi se mogle prikazati na poznatom nogometnom stadionu u Madridu.

[frontpage_news widget=”30077″ name=”Francuska”]

Oznake: