Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Evo zašto će Hrvatska pobijediti Portugala večeras

Evo zašto će Hrvatska pobijediti Portugala večeras. Hrvatski nogometaši su u skorije vrijeme bili prisiljeni živjeti u sjenci ekipe koja je bila treća na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Ovogodišnja ekipa bi mogla ponuditi nadu u poboljšani bodvig, tvrdi Sport360.

Evo zašto će Hrvatska

Domaćini Francuska nisu jedina nacija koja se bori sa pritiskom očekivanja od strane prošlih događaja koji su se dogodili na galskom tlu prije 18. godina.

Svjetsko prvenstvo 1998. godine je obilježeno mnogim stvarima: Zinedine Zidane, Ronaldovo mračno finale, David Beckhamov crveni karton, Dennis Bergkampov sjajan trenutak protiv Argentine, ali i Hrvatska se tada najavila na globalnoj sceni.

‘Sjeme je posijano’ dvije godine ranije na Euru 96 sa nastupom u posljednjih osam, ali tadašnja ekipa Miroslava Blaževića je zabilježila svoje najbolje mjesto ikada na međunarodnom turniru – samo u svom drugom nastupu na velikim natjecanjima – sa trećim mjestom u Francuskoj.

[su_bet365_euro2016_copy]

Unatoč kontinuiranoj proizvodnoj liniji u tom kutu na Balkanu još od vremena Bilića, koji ih je vodio u četvrtfinale 2008. godine, Hrvatska nije uspjela isporučiti, sa kontinuiranim ispadanjem iz grupne faze.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Sada je došlo vrijeme za Hrvatsku da pokuša ići najdalje do sada, pa čak i do finala ukoliko večeras prođu Portugal. A Portugal će pobijediti Hrvatska snaga, volja i jedinstvo. Cijeli tim je raspoložen i ujedinjeniji su nego ikad prije. Huligani su to pokušali narušiti i nisu uspjeli. Ostanimo zajedno do kraja. Sa druge strane Portugal ima Cristiana Ronalda na kojeg se oslanjaju i koji je ovo prvenstvo započeo katastrofalno. Nadamo se da će tako i ostati.

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?