Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Fabregas vjeruje da Španjolska može barem do finala

Nakon očajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu prije dvije godine, reprezentativci Španjolske pokušat će obraniti titulu europskog prvaka koju su osvojili 2012. godine na Euru u Poljskoj i Ukrajini.

Fabregas

Španjolski nogometaš, Cesc Fabregas vjeruje da Španjolska može obraniti titulu europskog prvaka i tako ući u isoriju. Reprezentacija koju predvodi Vicente del Bosque na Svjetskom prvenstvu u Brazilu je doživjela poraz od Nizozemske i Čilea na svojim prvim utakmicama, što se kasnije pokazalo kobno po njih.

Španjolska je u pretprošloj prijateljskoj utakmici poražena od Slovačke, a u posljednjoj su slavili protiv Južne Koreje, a prema mišljenju Cesca Fabregasa, Španjolci su jedni od favorita za osvajanje Europskog prvenstva.

“Ostao je loš ukus u ustima nakon onoga sa Svjetskog prvenstva 2014. godine. Izgleda da je iskustvo uspjeha kojeg smo imali malo ukiseljeno, ali vjerujem da možemo postići dosta na ovom turniru.”, rekao je Fabregas koji je uvjeren barem u srebrenu medalju.

“Mislim da još uvijek možemo postići puno kao tim. Da budem iskren, uz talenat, razinu takmičenja i kvalitetu koju imamo, bilo bi šteta da ne učinimo sve što je u našoj moći da se borimo sve do finala, te onda za naslov.”

Međutim, Fabregas zna da to neće biti lako, jer je tu još dosta dobrih reprezentacija koje će ići na osvajanje naslova.

“Glavni problem je što nas svi žele pobijediti, jer smo mi branitelji naslova. Moramo osigurati da budemo još jači, i da se motivišemo jer znamo da ostali timovi žele da nas savladaju, a mi smo jedni od favorita.”, riječi su igrača Chelseaja.

“Kao i Njemačka, Italija, Engleska, Portugal, i sve reprezentacije, i mi ćemo se takmičiti i pokušati doći do finala.”

Fabregas je na kraju rekao da je untatoč lošem prvenstvu u Brazilu i dalje gladan trofeja sa reprezentacijom Španjolske koja će igrati u grupi D zajedno sa Hrvatskom, Turskom i Češkom.

[su_betfair_200eura]

Oznake: