Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Francuska će poslati 60.000 policajaca na teren tokom Eura 2016

Francuska će poslati 60.000 policajaca na teren tokom Eura 2016. Francuska će u srijedu rasporediti više od 60.000 policajaca koji će pružiti sigurnost za Euro 2016, jer je obećano da će se uraditi sve moguće kako bi se izbjegli teroristički napadi za vrijeme turnira koji počinje sljedećeg mjeseca.

Francuska će poslati

Komentari od strane ministra unutrašnjih poslova Bernard Cazeneuve došli su nakon Stade de France-a u Parizu, koji će biti domaćin prve utakmice i otvorenja turnira, spustili su se u kaos u subotu pred nacionalnim finalom kupa nakon dimne bombe unutar stadiona, što je izazvalo paniku među mnoštvom ljudi na izlazima stadiona.

Gazeneuve je rekao za sportski dnevnik L’Equipe da će utakmica između PSG-a i Marseillea poslužiti kao test za Euro 2016.

“To nije bila ista publika, nije isti organizator, niti isto sigurnosno raspoređivanje”, rekao je Gazeneuve. “Međutim, ono što se dogodilo će se uzeti u obzir uoči nogometnog turnira koji će se održavati punih mjesec dana, od 10. lipnja.”

“Naš cilj je da Euro bude veliki svečani skup, ali dugujemo Francuzima istinu. 0% opreza znači 100% rizika, ali 100% mjera opreza, ne znači 0% rizika.”

“Činimo sve da se izbjegne teroristički napad, a pripremamo se i za odgovor. Više od 60.000 policajaca će biti na terenu.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: