Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Halilović vjeruje u uspjeh hrvatske reprezentacije na Euru

Hrvatski reprezentativci u četvrtak će odraditi svoj posljednji trening u Sv. Martinu na Muri koji će kao i prošli, biti otvoren za gledatelje. Na prošlom treningu u Sv. Martinu hrvatska reprezentacija je dobila ogromnu podršku, tako da se selektor Čačić odlučio da održi još jedan otvoren trening na sjeveru Hrvatske.

Halilović

Izabranici Čačića danas su trenirali odvojeno, dio je imao kondicioni trening, dio šuterski, a jedan dio rekreativni, a sve to su nadgledali pomoćni treneri.

Hrvatski reprezentativac, a igrač Sporting Gijona na pozajmici iz Barcelone smatra da je reprezentacija spremna za predstojeće izazove, ali da još nisu potpuni i da čekaju nekolicinu igrača.

“Najveći je motiv što branimo boje svoje države i reprezentacije. Mislim da smo spremni, da dobro treniramo i da ćemo biti pravi na Europskom prvenstvu. Čekamo još nekolicinu igrača i tada ćemo raditi i na taktici. Na svakoj poziciji imamo dobrih igrača, svi su zasluženo ovdje. Iza mene je dobra sezona, želim tako i nastaviti. Dat ću sve od sebe, trenirati, boriti se. Mlad sam, pa što bude”, izjavio je Alen Halilović, nogometaš Barcelone koji je sezonu odradio na posudbi u Sportingu iz Gijona.

Alen Halilović rekao je da njegova klupska budućnost još nije riješena, te da uopšte nije stigao razgovarati sa katalonskim timom iz kojeg je na pozajmici u Sportingu.

“Puno se piše, ali nisam još stigao razgovarati s Barcelonom. Odmah po završetku Sportingove sezone došao sam u Zagreb, a cilj mi je vratiti se u Barcelonu. Što će biti nakon Europskog prvenstva – to još ne znam. Odigrao sam velik broj utakmica u jednoj od najboljih liga na svijetu, ako ne i najboljoj. Puno sam igrao za svoje godine i moram biti zadovoljan. Moram popraviti završnicu, zabijati više golova, i nadam se da ću s time početi već sada u reprezentaciji”, najavio je.

Prvu utakmicu Hrvatska će na Europskom prvenstvu igrati protiv reprezentacije Turske 12. lipnja na Parc des Princesu, a Halilović je za službeni sajt HNS rekao da je gledao utakmicu između Turske i Engleske jučer.

“Pratili smo taj susret i iako je Turska dobra, budemo li pravi, vjerujem da smo bolji od njih”, jasan je bio Halilović.

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: