Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Harry Kane: Nismo uplašeni

Napadač engleske reprezentacije Harry Kane, danas je za engleske medije rekao da je jedva čeka početak Europskog prvenstva na kojem će Engleska nastupiti u grupi B u kojoj se još nalazi i Rusija, Slovačka i Wales.

Harry Kane

Ove godine obilježava se tačno 50 godina otkad je Bobby Moore podigao trofej Svjetskog prvenstva, što je motiv više za Engleze na predstojećem Europskom prvenstvu.

22-godišnji Kane je nastupio za Englesku u prijateljskom susretu protiv Njemačke u Berlinu gdje je engleska reprezentacija nakon preokreta slavila sa 3-2.

Igrač Tottenhama rekao je da je za većinu igrača ovo prvi veći turnir, ali pored toga nijedan od njih nije uplašen.

“Za većinu nas je ovo prvi veliki turnir. Nemamo strah, i nismo uplašeni, igrat ćemo naš nogomet. Tokom cijele međunarodne godine igrali smo dobro. Postizali smo golove, visoko pritiskali. To je ono što izbornik traži od nas, a mi ćemo to pokušati. Bilo je nekih razočarenja u toku godinu, ali sada imamo dosta mladih igrača, i veoma sam uzbuđen.”

“Ići ćemo i igrat kako najbolje znamo, pokušat ćemo predstaviti Englesku u najboljem svjetlu.”

Kane je za novinare komentarisao i minulu sezonu u Tottenhamu s kojim je na kraju završio na trećem mjestu.

“Cilj na početku sezone je bio Liga prvaka, ako bi pitali nekog navijača on bi rekao isto. Biti u utrci za naslov je malo teže. Dali smo sve od sebe, kiksali su u posljednjih nekoliko tjedana. Razočaravajuće je što nismo finiš priveli kraju kako treba, ali iz ovog učimo, te ćemo dati sve od sebe i sljedeće sezone.”

“Čestitao sam Dannyju Drinkwateru na osvajanju Premiershipa. Sada smo koncentrisani na reprezentaciju. Zadirkivanje na Instagramu? To je samo između kolega profesionalaca, ništa ozbiljno.”

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29854″ name=”EURO 2016 – VIJESTI”]

Oznake: