Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Hector Bellerin će zamijeniti Danija Carvajala na Euru?

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije, Vicente del Bosque zamijenit će Danija Carvajala zbog ozljede, tako da ovaj neće nastupiti na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj. Njegova zamjena bit će igrač Arsenala, Hector Bellerin.

Hector Bellerin

Vicente del Bosque potvrdio je to danas u St. Gallenu gdje španjolska reprezentacija održava svoje pripreme uoči Eura, a danas su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Bosne i Hercegovine.

Carvajal je pokupio ozljedu mišića u jučerašnjem finalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida kojeg je njegov Real Madrid osvojio jer su bili bolji u izvođenju jedanaesteraca. Bellerin je već danas debitovao za Španjolsku na utakmici protiv BIH, a on će ostati sa reprezentacijom sve dok stvari u vezi Carvajala ne budu potpuno jasne.

“SVe ovisi o tome šta će medicinsko osoblje reći o Carvajalu. Bellerin će ostati u momčadi sve dok ne budemo znali tačno stanje sa Carvajalom.” , rekao je Vicente del Bosque.

“Također sam razmišljao o defanzivcu Villarreala, Mariju Gasparu, ali moramo ostati dosljedni i imajte na umu da je ovo trening kamp za Europsko prvenstvo, zato će Bellerin ostati u timu.”

Španjolska je danas u pobjedi protiv Bosne i Hercegovine 3-1 igrala bez nekih važnih igrača koji su jučer igrali finale Lige prvaka na San Siru, kako iz redova Reala, tako i iz Atletica, a Vicente del Bosque zadovoljan je današnjom predstavom svojih igrača.

“Osjećali smo se ugodno u prvom polurevemnu i sve je bilo pod kontrolom Brune Soriana i Cesca Fabregasa. Iako smo imali više nakon njihovog crvenog, pali smo u drugom poluvremenu, nismo iskoristili činjenicu da ih je manje na terenu. Veoma sam zadovoljan sa našim mladim igračima, oni će se vratiti u Španjolsku u ponedeljak, osim Bellerina.”, rekao je Vicente del Bosque koji do utorka mora objaviti konačan spisak putnika za Francusku.

[su_betfair_200eura]

Oznake: