Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Henderson: Nitko nema zagarantovano mjesto u avionu za Francusku

Igrač Liverpoola, Jordan Henderson rekao je da se nada da će Marcus Rashford igrati na Europskom prvenstvu za Englesku ovog ljeta. Da li će Rashford igrati na Euru saznat ćemo u utorak kada će Roy Hodgson donijeti konačnu odluku koja 23 igrača će se naći u avionu za Francusku.

Henderson

Marcus Rashford je imenovan za igrača utakmice protiv Australije u petak navečer kada je engleska reprezentacija slavila sa 2-1 na Stadionu svjetlosti. Napadač Uniteda, koji je debitovao za Manchester United u veljači, pogodio je protiv Australije već u 3. minuti utakmice i tako postao najmlađi igrač koji je postigao gol na svom debitantskom nastupu za reprezentaciju Engleske.

“On je veoma dobar igrač, ima dosta sposobnosti. Tek mu je 18 godina, a igra na vrhunskom nivou. Dobro je igrao i u Premiershipu ove sezone. Izgleda veoma zrelo, igra bez straha i nadamo se da će i dalje takav biti.”, ima samo riječi hvale Henderson za Rashforda.

“Mislim da će biti spreman za Europsko prvenstvo. To je veliki test za njega. Opet, ima puno dobrih igrača u momčadi, puno dobrih napadača, tako da svatko može biti u 23 igrača koja će ići u Francusku, ali mislim da Rashford ima veliku priliku da ode na EURO.”, rekao je Henderson.

Jordan Henderson se bori kako bi dokazao potpuno spremnost za Euro, nakon teške ozljede koljena koju je zaradio protiv Borussije Dortmund u travnju u Ligi Europe.

25-godišnjak je protiv Australije odigrao svih 90 minuta na svom bivšem domaćem terenu, ali priznao je da je pred njim još uvijek dug put za povrtak u punu kondiciju.

“Očito je lijepo vratiti se i igrati na ovom terenu još jednom, pogotovo za Englesku. Postoji puno stvari koje trebam raditi, lijepo je dobiti na vremenu opet, lijepo je igrati nogomet, dobiti nekoliko minuta. Moram se još poboljšati sljedećih nekoliko tjedana.”

Henderson je dodao da nitko u Engleskoj nema zagarantovano mjesto u avionu za Francusku, te je ponovio da ima veliku želju da dokaže svoju spremnost uoči isteka roka za podnošenje prijave sastava 31. svibnja.

[su_betfair_200eura]

Oznake: