Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Hodgson: Optimističan sam, postizat ćemo golove prije ili poslije

Reprezentacija Engleske svoju posljednju utakmicu u grupnoj fazi protiv Slovačke odigrala je 0-0, tako da je Wales na kraju zauzeo prvo mjesto u grupi B jer je u zadnjoj utakmici savladao Rusiju sa 3-0.

Hodgson

Izbornik engleske reprezentacije, Roy Hodgson tvrdi da će Engleska početi postizati golove na Europskom prvenstvu nakon remija sa Slovačkom. Bivši trener Fulhama je napravio čak šest izmjena u početnih 11 u utakmici protiv Slovačke u odnosu na onu protiv Walesa u kojoj su Englezi slavili sa 2-1. U napadu su sada, umjesto Kanea i Rooneyja, Jamie Vatdy i Daniel Sturridge.

Engleska se borila protiv Slovačke, no presudio je vratar Slovačke Matus Kozacik koji je sa nekoliko sjajnih obrana spasio svoju reprezentaciju od poraza.

Engleska će u osmini finala igrati protiv drugoplasiranog iz grupe F – mogući duel sa Portugalom kojeg predvodi Cristiano Ronaldo. Roy Hodgson je optimističan, i nada se da će Engleska krenuti postizati golove.

“U ove tri utakmice smo dominirali, i to mi daje neku vrstu zadovljstva, a ja sam prilično siguran da ćemo, prije ili kasnije, početi stvarati šanse i postizati golove.”, rekao je Hodgson za ITV.

“Stvarali smo šanse, nismo mogli biti dominantniji od onoga. Vjerujem da ćemo biti još što opasniji.”

[su_betathome5besplatno]

“Lopta nije htjela da uđe, vjerujem da je vrlo frustirajući rezultat 0-0, posebice za fanove. Ljudi su mi pokušavali reći da sam trebao promijeniti Sterlinga i Kanea. Napravio sam četiri izmjene u odnosu na tim protiv Walesa.”

Engleska će svog protivinika u osmini finala saznati nakon utakmica u srijedu kada će reprezentacije iz grupe F odigrati svoje posljednje utakmice u grupnoj fazi.

Oznake: