Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Hrvatska će protiv reprezentacije Portugala u osmini finala igrati u kockastim dresovima

Hrvatska je jučer saznala svog protivnika u osmini finala Europskog prvenstva, a to će biti reprezentacija Portugala koji je jučer remizirao sa Mađarskom 3-3 i tako završio treći u skupini F sa tri osvojena boda u tri utakmice.

Hrvatska

Portugal je zasigurno najteža reprezentacija od svih trećeplasiranih, tako da Hrvatska i nije baš imala sreće. Međutim, u tri utakmice na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, hrvatska reprezentacija je svima pokazala o kakvoj se reprezentaciji radi, te da su možda čak i favoriti protiv Portugala kojeg će predvoditi zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo.

Hrvatska je u prvoj utakmici savladala Tursku sa 0-1, u drugoj su nesretno remizirali sa Češkom 2-2, dok su u trećoj savladali aktuelnog europskog prvaka, Španjolsku sa 2-1, i to nakon preokreta.

Danas su se počele prodavati ulaznice za susret osmine finala između Hrvatske i Portugala u Lensu, kao i za preostale utakmice osmine finala. Ulaznice se mogu nabaviti putem službene internet stranice UEFA-e – euro2016.com.

[su_bet365_euro2016_copy]

Utakmica će se igrati na stadionu Bollaert-Delelis kapaciteta 38.223, a ono što će mnoge zanimati jeste u kakvim dresovima će igrati hrvatska reprezentacija.

‘Vatreni’ će u osmini finala igrati u kockastim dresovima, i to po prvi put na ovom Europskom prvenstvu, jer su prethodne tri utakmice grupne faze odigrali u plavim dresovima koje po mišljenju mnogih ne bi trebalo mijenjati, jer je u tim dresovima Hrvatska igrala odlično.

Oznake: