Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Hrvatski nogometaš među najvećim razočaranjima Europskog prvenstva

Ugledni španjolski list, Marca u svojim današnjim novostima pisala je o najvećim razočarenjima Europskog prvenstva u Francuskoj na kojem se danas igra utakmica četvrtfinala između Portugala i Poljske.

vatreni slavlje

U izboru ovog renomiranog sportskog lista našao se i jedan nogometaš iz hrvatske reprezentacije koja je eleminisana u osmini finala od Portugala pogotkom u 117. minuti. Hrvatska je dvije utakmice u grupnoj fazi pobijedila, dok je jednu remizirala. ‘Vatreni’ su prvo savladali Tursku sa 1-0, a zatim nesretno remizirali sa Češkom 2-2, a onda je ‘pao’ i aktuelni europski prvak, Španjolska koja je svoj nastup na ovom Europskom prvenstvu završila u osmini finala gdje su eleminisani od Italije.

Igrač iz hrvatske reprezentacije koji je razočarao mnoge, pa tako i urednike španjolske Marce je Mario Mandžukić koji nije uspio postići nijedan pogodak na ovogodišnjem Europskom prvenstvu iako je odigrao sasvim korektno, nerijetko vršio dobar presing na protivničke braniče što je bilo veoma značajno za ‘Vatrene’.

“Napustio je Euro bez pogotka pored svog imena. Nakon obećavajuće sezone u Juventusu mučio se igrajući za Hrvatsku. Bio je neučinkovit i protiv Portugala. Hrvatska je svoju najbolju uatkamicu odigrala sa Španjolskom kada je on bio na kupi”, objavila je Marca.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Osim Mandžukića, razočarenja u dosadašnjem dijelu Europskog prvenstva, po izboru Marce su Zlatan Ibrahimović, Harry Kane, Robert Lewandowski,  te rumunjski nogometaš Ciprian Tatarusanu koji je napravio nekoliko greškaka protiv Francuske i Albanije koje su po njegovu Rumunjsku bile kobne jer nisu prošli u nokaut fazu.

Oznake: