Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ibrahimović je bolji od bilo kojeg 34-godišnjeg igrača kojeg znam, objasnio je Ancelotti

Ibrahimović je bolji od bilo kojeg 34-godišnjeg igrača kojeg znam, objasnio je Ancelotti. Bivši trener PSG-a kaže da Švedski talisman uvijek daje sve od sebe za pobjedu i vjeruje da je jedinstven igrač koji postaje sve bolji i bolji unatoč njegovim godinama.

Ibrahimović je bolji

Carlo Ancelotti nema sumnje da se Zlatan Ibrahimović poboljšava s godinama, baš kao što to Švedski napadač i tvrdi.

U svojoj posljednjoj sezoni sa PSG-om, Ibrahimović je postigao 50 golova u svim natjecanjima, nakon što je francuski klub završio svoj drugi uzastopni ‘treble’.

Unatoč što je napuni 34. godine pokazalo se da je Šveđanin jedan od najboljih u svijetu, potičući ga da tvrdi: “Ja sam kao vino, što sam stariji to sam bolji.”

Ancelotti, koji je trenirao Ibrahimovića tijekom razdoblja u AC Milanu i PSG-u, slaže se sa napačevim riječima i da se poboljšavao u kasnijim fazama svoje karijere.

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

“Stvar o Ibri je to da je on tip koji uvijek želi pobijediti”, rekao je talijanski stručnjak za The Telegraph. “Čujem da ljudi govore da u nekim utakmicama izgleda kao da se uopšte ne trudi.”

“Vjerujte mi, ovaj igrač je trčao za posljednjom loptom u posljednjoj minuti treninga u srpnju ako misli da će postići gol koji bi im donio pobjedu.”

“To je samo zato što različiti igrači djeluju na različite načine i Ibra zna da on mora sebe čuvati za velike trenutke. On može igrati u vrlo skučenom prostoru i njegov stas znači da on može proći i pored obrane.”

[su_bet365_euro2016_copy]

“Znam da on ima 34. godine, ali svatko tko je ikad blisko surađivao sa nogometašima zna tvar ili dvije o njihovoj prikladnosti i izdrljivosti. Možete vidjeti da Ibra nije tipični 34-godišnjak.”

“Kad on kaže da mu je bolje, on to i misli. On je svakako bolji od bilo kojeg 34-godišnjeg nogometaša kojeg ja znam.”

Koeficijent da Zlatan bude prvi strijelac svoje reprezentacije je 1.72.

33

Oznake:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?