Igrač Sjeverne Irske se oprašta nakon Europskog prvenstva?

Igrač Sjeverne Irske se oprašta nakon Europskog prvenstva? Gareth McAuley će igrati važnu ulogu u Sjevernoj Irskoj na Euru 2016 u Francuskoj.

Igrač Sjeverne Irske

Branič West Bromwich Albiona, Gareth McAuley razmatra da ode u mirovinu kada je reprezentacija u pitanju nakon Eura 2016. ovog ljeta.

36-godišnjak, koji ima 58 nastupa, potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa WBA-om za predstojeću sezonu, što će biti njegova šesta sa klubom.

No, ideja o nastavljanju sa zeleno-bijelom armijom bi samo mogla doći zbog Svjetskog prvenstva u Rusiji za dvije godine i zbog toga se McAuley još uvijek premišlja.

“Svaki put kada se igra na Windsor Parku je nešto posebno, da li je to vaš prvi ili posljednji put. U smislu da je moj posljednji, nisam još uvijek odlučio na tom polju”, rekao je McAuley za Telegraph.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Ono što ću učiniti je sjesti i razgovarati sa Michaelom o stvarima koje predstoje nakon Francuske. Ja ću biti usredotočen na turnir, a poslije toga možemo razgovarati o budućnosti.”

“Naravno da želim igrati za Sjevernu Irsku, ali stvar je u tome da li se ja mogu obavezati za još dvije godine za druge kvalifikacije koje idu u Rusiji?”

“Imam to na umu i bez obzira na sve ja idem korak po korak, sezonu po sezonu.”

“Ja sam potpisao ugovor od još godinu dana sa West Bromom, a posljednja stvar koju želite je započeti nešto i otići u mirovinu.”

“On mi je rekao da izgledam kao da bi mogao igrati još dvije godine, ali vidjet ćemo.”

Oznake: