Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Imam jedno malo iznenađenje za mog kolegu iz Bayerna, upozorio je Lewandowski

Imam jedno malo iznenađenje za mog kolegu iz Bayerna, upozorio je Lewandowski. Ekipa Adama Nawalke će igrati večeras protiv svjetskih prvaka na Euru 2016 i napadač Bayern Munchena ima iznenađenje koje čuva za Jerome Boatenga.

Imam jedno

Robert Lewandowski igra svoj klupski nogomet u Bundesligi, ali on se nada da će namučiti Njemačku kada bude vodio Poljake u susretu skupine C večeras.

Obje ekipe su pobijedile svoje prve utakmice na Euru 2016 – Poljska je uspjela pobijediti Sjevernu Irsku sa 1-0, dok su svjetski šampioni Ukrajinu sa 2-0.

Večerašnji susret ova dva tima na Stade de France-u će odlučiti tko će ići na vrh skupine, a Lewandowski, koji nije postigao gol protiv Sjeverne Irske se nada da će uznemirti jednog klupskog kolegu posebno.

Lewandowski i Jerome Boateng su bili uključeni u svađu koja se dešavala u trening centru Bayern Munchena u svibnju 2015. godine.

[su_bet365_euro2016_copy]

Boateng je inzistirao da nema problema između njih dvojice, ali Poljski kapetan Lewandowski ima malo iznenađenje za svog kolegu iz Bayerna.

“Čuvao sam svoje golove za Njemačku!”, rekao je Lewandowski za Bild. “U prvoj utakmici bilo je teško. Tako da bi sada sve trebalo biti bolje, ako ispadne kako sam zamišljao. No, dokle god netko ne postigne pobjednički gol, ja neću imati problema ako ne postignem više golova.”

“To je posebna utakmica, znamo jedni druge jako dobro. Mi smo bili protivnici u kvalifikacijama.”

“Ne mislim da bilo tko ima prednost. No, ja sam pripremio malo iznenađenje za Jerome Boatenga.”

Ako mislite da će Lewandowski biti prvi strijelac Poljske, možete odigrati na Bet365 gdje nam je koeficijent na njega 2.25.

Screenshot_33

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: