Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Impresivni nastupi na Euru 2016 ga vratili u život: Odbio tri kluba da bi prešao u Chelsea

Impresivni nastupi na Euru 2016 ga vratili u život. Emanuele Giaccherini je u pregovorima sa klubovima iz Serije A i napustiti će Sunderland, ali će odbiti sve te klubove kako bi se pridružio Antonio Conteu u  Chelseaju, rekao je agent veznjaka.

Impresivni nastupi

Giaccherini, koji ima 31. godinu, će prekinuti suradnju sa Sunderlandom ovog ljeta, jer ima mnogo ponuda iz Italije i već su skoro došle do kraja pregovora i to bi trebalo najvjerovatnije biti njegovo novo odredište. Bologna, gdje je prošle sezone proveo na posudbi je među klubovima koji su se raspitivali za taj transfer, dok je Torino također navodno razgovarao sa igračem.

No, nakon impresivnog Eura 2016 za Italiju pod vodstvom novog trenera Chelseaja, Antonio Contea, Stamford Bridge bi mogla biti njegova destinacija.

Dok je Fiorentina također zainteresovana za veznjaka Crnih mački, njegov agent Furio Valcereggi kaže da će srce njegovog klijenta završiti u zapadnom Londonu.

“Imamo dogovor sa Torinom? Ne u ovom trenutku.”, Valcereggi je izjavio za Gazzetta World. “Bilo je kontakta i tu definitivno ima interesa.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

“Torino se raspitivao o troškovima i zahtjevima mogućeg dogovora, sada se dogovoramo. Ali isto je za Fiorentinu i Bolognu, koji su procijenili situaciju prije nego što su nas kontaktirali. Chelsea još uvijek ostaje samo san.”

Giaccherinijev hrabri povratak i impresivni nastupi tokom Eura 2016, čija kampanja se završila na penale protiv Njemačke u četvrtfinalu – je pojačao nagađanja o budućnosti veznjaka i njegov agent nije demantirao moguće ujedinjenje sa Antonio Conteom.

Giaccherini, koji je igrao pod Conteovim vodstvom u Juventusu prije nego što je otišao u Englesku, pomogao je Sunderlandu da izbjegne ispadanje iz Premier lige u sezoni 2013/14, ali je njegova druga sezona na stadionu Svjetlosti uništena zbog ozljede.

Oznake: