Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Iniesta otkrio zašto je Ramos izveo penal protiv Hrvatske

Iniesta otkrio da je on trebao izvesti kazneni udarac za Španjolsku protiv Hrvatske, ali Sergio Ramos mu je uzeo loptu nakon što je bio uvjeren da će dati gol.

Iniesta otkrio

Igrač Real Madrida je promašio, odnosno golman Subašić mu je obranio dok je rezultat još bio 1-1, a zatim je Perišić odlučio utakmicu i Hrvatska je porazila Španjolsku sa 2-1.

[su_reklama]
Kada je sviran penal nad Davidom Silvom, Iniesta je bio postavljen da izvede ovaj kazneni udarac – izveo je jedan protiv Slovačke u kvalifikacijama – ali Ramosovo samopouzdanje je napravilo promjenu.

“Ja sam trebao izvesti taj penal, ali Sergio je pitao da li on može izvesti. Bio je uvjeren da će dati gol. Samo osoba koja traži da puca može promašiti,” rekao je Iniesta.

[su_bet365_euro2016_copy]

“Povjerenje je u potpunosti na onom tko želi izvesti taj penal. Nažalost mi smo promašili.”

On je također priznao da stvari nisu baš išle tako dobro u porazu protiv Hrvatske.

“Nije dobro kada izgubite, ali takve stvari se događaju, a sada se moramo pripremiti za utakmicu protiv Italije sa ciljem da idemo što dalje moguće.”

“U teoriji imamo jaču ekipu na papiru, ali nikad se ne zna. U nogometu se takve stvari događaju i morate biti spremni na sve, ne samo na trenutke kad se možete pohvaliti.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: