Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ivan Perišić: Najviše volimo igrati protiv najjačih

Hrvatski reprezentativac, Ivan Perišić pružio je odlične partije protiv Turske i Češke u prve dvije utakmice grupne faze na Europskom prvenstvu u Francuskoj. U utakmici protiv Češke na stadionu u St. Etienneu Perišić je postigao i pogodak, a sa hrvatskom reprezentacijom sutra će nastupiti protiv Španjolaca u Bordauxu.

Ivan Perišić

Sjajni Perišić je rekao da je njemu, i njegovim suigračima iz reprezentacije najdraže igrati protiv najjačih, a Španjolska je prema njegovim riječima jedan od kandidata za osvajanje Eura.

“Španjolska je jedan od glavnih kandidata za osvajanje naslova, jaki su, dugo su na okupu, no i meni i mojim suigračima još je draže igrati protiv najjačih. Sigurno se neće braniti, a mi idemo na pobjedu kako bismo pokušali završiti prvi u skupini. Moramo držati ritam svih 90 minuta, ne izgubiti koncentraciju kao protiv Češke, i nadam se da ćemo ispraviti greške. Ne smijemo se izvlačiti na to, morali smo ostati fokusirani”, rekao je.

Igrač Wolfsburga i hrvatske reprezentacije ima poruku i za navijače.

“Od navijača očekujem podršku kao i u prva dva susreta, izuzevših onih pet minuta. Po završetku utakmice s Česima bilo nam je čudno, ali atmosfera je fenomenalna, raste iz dana u dan, i igrači jedva čekaju početak. Nadamo se dobrom rezultatu.”

[su_hrvatska__spanjolska]

Izbornik hrvatske reprezentacije, Ante Čačić rekao je da sutra neće moći računati na Luku Modrića.

“Svi znamo kako igra Luka Modrić, među 11 je najboljih na svijetu prošle sezone i mislim da neće nastupiti kako ne bi riskirao težu ozljedu. Imamo dobre igrače koji ga mogu dostojno zamijeniti, kao što i Španjolci imaju 20 igrača na istoj, vrhunskoj razini. Što se Srne tiče, malo je onih koji bi se vratili poslije onoga što mu se dogodilo, a to dokazuje kakav je karakter i koliko nam znači. Zbog njega moramo dodati još gasa”, završio je Ivan Perišić intervju na press konferenciji za novinare.

Oznake: