Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ivan Perišić otkrio otkuda mu ideja za novu frizuru

Nogometni reprezentativac Hrvatske, Ivan Perišić na utakmici protiv Turske ‘predstavio’ je svoju novu frizuru – sa jedne strane broj četiri, a sa druge terotorija Hrvatske. Dva dana nakon veličanstvene pobjede hrvatske reprezentacije nad Turskom, Ivan Perišić je za HNTV otkrio kako je došao na ideju da uradi takvu frizuru.

Ivan Perišić

Perišić je rekao da je novu frizuru dobio uoči utakmice sa Turskom, ali da nije baš zadovoljan kako izgleda Slavonija na njegovoj glavi.

“Ideja za frizuru pala mi je na pamet uoči utakmice s Turskom i odlučio sam se tako ošišati. Granice kod Slavonije su možda malo pomaknute, ali potrudit ću se da za idući put izgledaju bolje,” nasmijao se Ivan Perišić pa otkrio HNTV-u kakva je situacija u hrvatskom kampu.

Igrač Wolfsburga za koji nastupa od 2013. godine rekao je da su u reprezentaciji potpuno zaboravili utakmicu protiv Turske, te da se sada okreću Češkoj za koju Perišić smatra da će možda biti i teži protivnik od Turske, no kako on kaže, nemaju se čega bojati.

“Zaboravili smo na Tursku, okrenuli se Češkoj. Druga utakmica na Euru bit će možda i teža, ali ako budemo na ovoj razini nemamo se čega bojati. Česi su odlična momčad, možda fizički i moćnija od Turaka. Moramo se paziti.”

[su_betathome5besplatno]

Otkrio je i kako provode slobodno vrijeme u kampu reprezentacije u francuskom gradu u Normandiji, Deauvilleu.

“Poslijepodne smo uglavnom pred televizorom, pratimo sve skupine jer nikad ne znaš koga možeš dobiti u drugom krugu.”

Oznake: