Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Izbornik Walesa poručio: Ne bojimo se Ibrahimovića

Reprezentacije Švedske i Walesa sutra će odigrati prijateljsku utakmicu u 16:00h uoči Europskog prvenstva. Bivši trener Fulhama, Chris Coleman, a sada izbornik reprezentacije Walesa rekao je da se njegovi izabranici ne boje zvijezde Švedske, Zlatana Ibrahimovića.

Izbornik

Prijateljska utakmica u Stockholmu bit će posljednja pripremna utakmica za Wales uoči Europskog prvenstva u Francuskoj ove godine.

Wales će igrati protiv reprezentacije Švedske koju predvodi Zlatan Ibrahimović. Ibrahimović je pred kraj minule sezone napustio Paris-Saint Germain, a njegova sljedeća destinacija još uvijek nije poznata. Mnogi mediji spekulišu da bi to mogao biti Manchester United koji je dobio novog trenera – Josea Mourinha.

Ibrahimović je postigao 50 golova za PSG u svim takmičenjima u prošloj sezoni. Unatoč takvom učinku Ibrahimovića, Coleman tvrdi da njegovi igrači nemaju straha od švedske zvijezde.

“Nijedan moj igrač se ne boji Zlatana. Ben Davies, Ashley Williams, James Chester i Neil Taylor igraju u Premiershipu i igraju protiv najboljih napadača svaki tjedan. Ali postoji samo jedan Zlatan, i on je jedini na svijetu.”, rekao je Coleman koji će predvoditi po prvi puta Wales na velikom takmičenju.

Za Ibrahimovića velški izbornik ima samo riječi divljenja i hvale.

“On je čudovište od čovjeka. Mobilan je, njegov cilj je uvijek postizanje golova. Ovo će biti novi test za njega, ali nije nas strah. Gledat će da nam postigne gol, a moramo biti spremni da ga zaustaivmo.”

Wales će svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu igrati protiv Slovačke 11. lipnja. U skupini B još se nalaze Rusija i Engleska.

Švedska se nalazi u grupi E sa Irskom, Italijom i Belgijom.

[su_bet_at_home_o_la_la]

Oznake: