Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Jack Wilshere će zaigrati na Europskom prvenstvu?

Engleski izbornik, Roy Hodgson rekao je da Jack Wilshere više nema nikakvih problema pozdravljajući njegov nastup protiv Turske prošlog vikenda nakon što je po četvrti put zaigrao u osam mjeseci.

Jack Wilshere

Wilshere se vratio na travnjak i u dresu Arsenala krajem travnja, nakon pauze od osam mjeseci zbog loma noge kojeg je doživio u avgustu prošle godine. Arsenalov veznjak se uključio u sezonu Topnika tek na kraju, ali to je vjerovatno bilo dovoljno da ga Roy Hodgson uvrsti na spisak od 26 igrača za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Roy Hodgson će do kraja ovog mjeseca morati skratiti spisak za tri igrača, a čini se da Wilshere neće biti jedan od njih s obzirom da bivši menadžer Liverpoola, Roy Hodgson je impresioniran njegovim perofrmansom u pobjedi protiv Turske u nedelju od 2-1.

“Oštrina dolazi. On nije pokazao nikakve loše znakove fizičke prirode protiv Turske. Wilshere je drugačiji tip igrača od drugih veznih. Nadamo se da će svaki trening biti sve spremniji i spremniji”, rekao je Hodgson.

Wilshere je započeo meč na Etihadu uz Tottenhamovog igrača u veznom redu, Erica Diera. Jack Wilshere je igrao 60 minuta, a onda je umjesto njega ušao Jordan Henderson.

Arsenalov veznjak izgledao je pristojno na terenu, i pomogao ‘Tri lava’ da dođu do pobjede nad turskom reprezentacijom. Naravno, Wilshere ima još mnogo prostora za poboljšanje do Europskog prvenstva. Engleska će se sastati sa Australijom i Portugalom prije početka Europskog prvenstva. Englezi će svoju prvu utakmicu igrati protiv Rusije 11. juna.

[su_betfair_200eura]

Oznake: